Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά – Τα «αγκάθια» για να κλείσει οριστικά η συμφωνία

Στον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά – Τα «αγκάθια» για να κλείσει οριστικά η συμφωνία

Έδωσαν τα χέρια, συμφώνησαν σε πολλά και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι οριστικές υπογραφές. Έτσι, αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, από αυτές που έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνουν, τη νέα σεζόν η Φαίη Σκορδά θα καλημερίσει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η Φαίη Σκορδά συναντήθηκε με ανώτατους αξιωματούχους του σταθμού και μέσα στο σαββατοκύριακο υπήρξαν πολλά πήγαινε-έλα των συμβολαίων που δεσμεύουν τη συνεργασία για τα επόμενα 2 χρόνια, με έναν ακόμα χρόνο μονομερούς ανανέωσης από την πλευρά του ΣΚΑΪ, αλλά εφόσον δεν έχει «καταστρατηγηθεί» κάποιο μέρος της συμφωνίας.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ένα «αγκάθι» που αντιμετώπισαν για το κλείσιμο της συμφωνίας, αλλά φαίνεται να έχει ξεπεραστεί, είναι για τις οικονομικές απολαβές, το ποσοστό της Φαίης Σκορδά από τις εμπορικές τοποθετήσεις στην εκπομπή της. Ένα ακόμα «αγκάθι» έχει σχέση με τη διάρκεια της εκπομπής, καθώς η ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης στον ΣΚΑΪ θα βγαίνει στον αέρα καθημερινά από τις 09:45 έως τις 12:00, για να παραδίδει «σκυτάλη» στους Αταίριαστους.

Η δίωρη κι όχι τρίωρης διάρκειας εκπομπή θα πρέπει να έχει λοιπόν λιγότερες τοποθετήσεις προϊόντων, ώστε να μπορεί να έχει και θεματολογία ανταγωνιστική σε σχέση με τις απέναντι εκπομπές, κάτι που… ακόμα λειτουργεί ανασταλτικά στο τελικό «πέσιμο» των υπογραφών, δίνοντας και χώρο σε άλλο… μνηστήρα, το STAR, που έχει προτείνει στη Σκορδά τρίωρο πρωινό μαγκαζίνο.

Ωστόσο οι επαφές που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και ιδιαίτερα μέσα στο σαββατοκύριακο  μεταξύ της Φαίης Σκορδά και ανώτατων αξιωματούχων του ΣΚΑΪ φαίνεται να οδηγούν στο τελικό κλείσιμο της συμφωνίας, οπότε όπως είπα παραπάνω το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές για να επισφραγιστεί επίσημα η συμφωνία…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις