Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

στΟργή: Στα γυρίσματα με τη Μαρία Ναυπλιώτου

στΟργή: Στα γυρίσματα με τη Μαρία Ναυπλιώτου

Μία σειρά με σημαντικούς συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Μία σειρά που θα φέρει μπροστά από τις κάμερες ένα ιδιαίτερα σκληρό θέμα.

Όπως πρώτα έχουμε αναφέρει στο newsit.gr την επόμενη σεζόν ο ΣΚΑΪ θα βγάλει στον αέρα μία καινούργια σειρά με τίτλο «στΟργή» που πραγματεύεται «την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Σε μια εποχή που η οργή έγινε κίνημα και η ενδοοικογενειακή βία είναι σε έξαρση, χρειάζεται να κατανοήσουμε καλύτερα τη βαθύτερη αιτία του προβλήματος της βίας αλλά και να αποστιγματίσουμε την ψυχοθεραπεία που δεν είναι ταμπού, αλλά ένα μονοπάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στην αυτογνωσία, τη λύτρωση και την ισορροπία.

Μία μεσήλικας αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μία οικονομολόγος μαθαίνει πως όλη της η ζωή είναι ένα ψέμα, μία γυναίκα καριέρας κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια, ένας δυνατός άντρας πιστεύει πως ήρθε η ώρα του θανάτου, ένα κορίτσι παγιδεύεται στο χρόνο, μία νεαρή μητέρα επιτίθεται σ’ έναν άγνωστο. Ένα ζευγάρι διαλύεται εξαιτίας του θυμού. Άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, που έχουν ένα και μόνο κοινό: βρήκαν την οργή μέσα στη στοργή των πιο κοντινών τους ανθρώπων.»

Η σειρά διαδραματίζεται σε ένα ψυχοθεραπευτικό κέντρο στην Αθήνα με κεντρική ηρωίδα την ψυχίατρο -ή Γιατρό όπως την αποκαλούν όλοι- Μαργαρίτα Καλογεροπούλου που θα ενσαρκώσει η Μαρία Ναυπλιώτου. Όπως μάλιστα βλέπετε στην αποκλειστική φωτογραφία που εξασφαλίσαμε τα γυρίσματα προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς με τη Μαργαρίτα Καλογεροπούλου να προσπαθεί να κάνει τους «πρωταγωνιστές» των ιστοριών… να αγαπήσουν πρωτίστως τον εαυτό τους.

Την ομάδα του Κέντρου αυτού στελεχώνουν οι Βίκυ Παπαδοπούλου (Ψυχολόγος Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας του Κέντρου), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ).

Στις θεραπευτικές συνεδρίες με τη Γιατρό πρωταγωνιστούν με βάση τις ιστορίες: Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω), Ιωάννης Παπαζήσης (Γιάννης), Βασιλική Τρουφάκου (Ειρήνη), Αναστασία Παντούση (Αλίκη), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης), Λένα Παπαληγούρα (Μαρίνα).

Στον ρόλο του Απόστολου Καλογερόπουλου, συζύγου της Ψυχιάτρου, ο Νίκος Καραθάνος.

Να αναφέρουμε ότι η σειρά βασίζεται σε αληθινές ιστορίες που περιλαμβάνονται στο μυθιστόρημα «Inside of the Medallion» («Madalyonun Ici») της Gulseren Bugdaycioglu και έχει μεταφερθεί στην τηλεόραση στην Τουρκία με τίτλο «Kirmizi Oda». Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει η Όλγα Μαλέα, ενώ την προσαρμογή του σεναρίου της επιτυχημένης τούρκικης σειράς έχει αναλάβει η Εύα Πανταζή, γράφοντας και τα σενάρια με τον Γιάννη Βολιώτη σε επιμέλεια της Βάσιας Καρυτινού.

Στις αρχές της καινούργιας σεζόν η «στΟργή» θα είναι στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και δικαιολογημένα εκτιμάται πως θα κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις