Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Sunday Live εναντίον Survivor: Ποιο κέρδισε τους τηλεθεατές

sunday live survivor

Πρεμιέρα χθες για το «Sunday Live» με παρουσιαστές τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά. Πώς τα πήγε λοιπόν το καινούργιο φιλόδοξο show του ΑΝΤ1 απέναντι στο «Survivor»; Κατάφερε να… επιβιώσει και να κερδίσει τους τηλεθεατές;

Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen οι τηλεθεατές μπήκαν στον ΑΝΤ1… είδαν… και αποχώρησαν βλέποντας ότι το show είναι so and so…! Την ώρα λοιπόν που τα δύο προγράμματα βρέθηκαν το ένα απέναντι από το άλλο, από τις 9 έως τις 12, ο ΑΝΤ1 εισέπραξε 15,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 16,2 στο δυναμικό κοινό, ενώ το ριάλιτι επιβίωσης έδωσε στον ΣΚΑΪ 29,9% και 32,5% αντίστοιχα.

Τις υψηλότερες τηλεθεάσεις του το «Sunday Live» τις σημείωσε στην έναρξή του (με ποσοστό 22,2%) και λίγο μετά τις 11 το βράδυ σημειώνοντας 22,7%. Όπερ σημαίνει ότι κόσμος μπήκε, αλλά αφού υπήρχε ολίγο… μπάχαλο σε αυτό που έβλεπε, αποφάσισε να πάει απέναντι! Ο ΑΝΤ1 έχασε δικαιολογημένα τις πρώτες εντυπώσεις καθώς το φαντασμαγορικό σκηνικό «κατάπιε» τους δύο παρουσιαστές που αν και είχαν φίλους τους και θα μπορούσαν να κινηθούν άνετα είχαν τόσο άγχος που από την αρχή «καβαλούσαν» ο ένας τον άλλον προκαλώντας πονοκέφαλο στους τηλεθεατές που προτίμησαν να ηρεμήσουν ακούγοντας τις ιαχές «διασήμων» και «μαχητών» απέναντι, στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ…! Οι πολλές ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι για την πρεμιέρα του show ήταν παλιές μεν αλλά θα μπορούσαν να κέρδιζαν τους τηλεθεατές αν οι δύο παρουσιαστές έβαζαν τη δική τους «φρεσκάδα» και στιλ.

Τελικά για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε ότι για τον ΑΝΤ1 «όλα είναι εύκολα… στο χαρτί», αλλά στο τέλος όλα «τυλίγονται σε μία κόλλα χαρτί…» με λογική, αισθητική και πρακτική μπακάλικου…!

Άλλωστε το ότι μέρος του σκηνικού κόντεψε να πέσει και να πλακώσει παρουσιαστές και παίκτες θα μπορούσε να είναι σημαδιακό πως όταν τα «θεμέλια» δεν είναι γερά τότε όλα πέφτουν εύκολα! Και μόνο τυχαίο δεν ήταν που αυτό συνέβη στην πρεμιέρα θέλοντας να προειδοποιηθούν στο κανάλι του Αμαρουσίου πως η πτώση –δικαιολογημένα- ξεκίνησε νωρίς…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις