Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Sunday Live: μετρημένα τα ψωμιά του!

Sunday Live: μετρημένα τα ψωμιά του!

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η είσοδός του στο τηλεοπτικό τοπίο απογοήτευσε δικαιολογημένα τους τηλεθεατές που μπήκαν… είδαν… έφυγαν… και δεν ξαναγυρνούν!

Το δίδυμο Ζέτας Μακρυπούλια και Νίκου Μουτσινά συνεχίζει να κάνει κάθε Κυριακή πολύ χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης και όπως φαίνεται είναι… μετρημένα τα ψωμιά του στο τηλεοπτικό τοπίο.

Αν και τα στελέχη του ΑΝΤ1 υποστηρίζουν ότι δεν έχουν λάβει –ακόμα- καμία οριστική απόφαση θεωρείται λογικό πως αν το πολυδάπανο «Sunday Live» συνεχίσει να σημειώνει τις ίδιες τηλεθεάσεις τότε δύσκολα θα μακροημερεύσει στο τηλεοπτικό τοπίο. Παρά τις διορθωτικές κινήσεις που έχουν γίνει μετά το πολύ κακό -και σε θέματα παραγωγής και θεματολογίας- πρώτο επεισόδιο είναι δύσκολο να… αναστηθεί.

Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες στη ζώνη του, σημείωσε 10,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 10,7% στο δυναμικό κοινό. Εύλογα λοιπόν εκτιμάται ότι όχι μόνο δεν θα γυρίσει μετά την Ανάσταση, αλλά μπορεί να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους μέσα στον ερχόμενο μήνα αφήνοντας κενό στο κυριακάτικο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 αλλά όχι στους τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις