Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Survivor: Η αποχώρηση που φέρνει ανατροπή

survivor

Μία ακόμα αλλαγή λόγω εξελίξεων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βάζοντας νέα δεδομένα για τους παίκτες που παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο.

Αν και αλλιώς τα είχαν προγραμματίσει και υπολογίσει τελικά η αποχώρηση ανατρέπει τα σχέδιά τους!

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο από τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε η Εύη Σαλταφερίδου, η μοναδική γυναίκα της ομάδας των «Μαχητών» με αποτέλεσμα το παιχνίδι από δω και πέρα να γίνεται… κάπως ατομικό! Και λέω «κάπως» γιατί δεν είναι ακριβώς ατομικό, όπως είχαμε δει στον πρώτο κύκλο. Είπαμε: το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και εξελίσσεται ανάλογα με όσα συμβαίνουν. Έτσι ναι μεν θα είναι ομαδικό, αλλά όχι όλοι εναντίον όλων, και προς το παρόν θα είναι άντρες εναντίον αντρών και γυναίκες εναντίον γυναικών. Οι τρεις συμπαίκτριες της ομάδας των «Διασήμων» λοιπόν θα ανταγωνίζονται πλέον μεταξύ τους, όπως θα γίνεται και με τους πέντε άντρες που έχουν απομείνει και από τις δύο ομάδες. Βέβαια το… γύρισμα σε ατομικό είχε συμβεί και πέρυσι αλλά όταν είχαν απομείνει επτά διαγωνιζόμενοι, αλλά το ότι τώρα μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου οι «Μαχητές» δεν έχουν καμία γυναίκα προκαλεί τη νέα ανατροπή. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου σκέφτονται να αλλάξουν τα δεδομένα και στην επόμενη αποχώρηση, με σκοπό στον αγώνα της ασυλίας να είναι τρεις υποψήφιοι: ένας που θα βγει από την κάλπη της ψηφοφορίας και δύο που θα προτείνουν οι δύο «πολυτιμότεροι» παίκτες της βδομάδας, δηλαδή ο άντρας και η γυναίκα που θα έχουν σημειώσει τις περισσότερες νίκες. Η αποχώρηση βέβαια θα γίνει βάσει της κατάταξης που έχει προκύψει από τη 48ωρη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Πάντως, εκτός από το αγωνιστικό μέρος θα έχει ενδιαφέρον τώρα που… σπάνε οι ομάδες το αν κάποιος αποφασίσει να… μετακομίσει, αφού πλέον δεν υπάρχουν καλύβες ομάδων αλλά όποιος θέλει μπορεί να μείνει όπου θέλει…!

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις