Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: πρεμιέρα για τη σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: πρεμιέρα για τη σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου

Κερδισμένο από την επένδυσή του στην παραγωγή μυθοπλασίας εμφανίζεται το MEGA, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης.

Η πρεμιέρα χθες της σειράς του Θοδωρή Παπαδουλάκη «Κομάντα και Δράκοι» έφερε στη συχνότητα του σταθμού τους περισσότερους τηλεθεατές στη ζώνη προβολής της, σημειώνοντας 19,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 21,3% στο δυναμικό κοινό. Το ιδιαίτερο θέμα της,  σε συνδυασμό με τις πολύ καλές ερμηνείες και τη σκηνοθετική ματιά κατάφεραν να κερδίσουν τους τηλεθεατές που μεταφέρθηκαν στην Κρήτη για να παρακολουθήσουν την ανατρεπτική ιστορία της.

Σύντομα όμως, το MEGA ξεκινά μία ακόμα σειρά για την οποία έχουμε αναφερθεί πολλές φορές καθώς φέρει δυνατές υπογραφές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, αφού το σενάριο κι η σκηνοθεσία είναι των Μιχάλη Ρέππα και Θανάσης Παπαθανασίου. Μετά λοιπόν από την Κρήτη, της «Κομάντα και Δράκοι», αλλά από τη Μάνη της σειράς «Η γη της ελιάς» το MEGA θα μας μεταφέρει μέσα από τη σειρά του «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στο Κουδουνάρι, όπου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού

“Εκεί θα ζήσουμε τις πιο σουρεαλιστικές καταστάσεις και θα απολαύσουμε απίθανες στιγμές γέλιου. Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 21:00 στο MEGA, η ιστορία θα ξεκινήσει σε μια φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας με εκλεκτούς κατοίκους. Ο ένας καλύτερος από τον άλλο. Σε μια μικρή κοινωνία…με μεγάλες προσωπικότητες, με φιλοδοξίες, με μπερδέματα, με πάθη, με μεγάλους έρωτες, με έρωτες ανεκπλήρωτους, με αποκαλύψεις, με λόρδους, με λαίδες! Και φυσικά με «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα»

Εν αναμονή του πιο ανατρεπτικού τηλεοπτικού γάμου της σεζόν οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» θα αναστατώσουν μια νεόπλουτη οικογένεια της ελληνικής επαρχίας, αλλά αυτό προβλέπεται να είναι μόνο η αρχή. Τα ωραία ξεκινούν όταν θα αρχίσουν να ξεσκεπάζουν την υποκρισία των πολιτικών παραγόντων του τόπου και να δοκιμάζουν τα όρια των αντοχών απέναντι στα κλισέ της καταγωγής.

Το προσκλητήριο του γάμου μόλις έφτασε. Ξεκινήστε να ράβεστε.”

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία λοιπόν υπογράφουν οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, ενώ τη μουσική η Αφροδίτη Μάνου και πρωταγωνιστούν : Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka.

Και σε ξεχωριστούς ρόλους, η Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Από την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου λοιπόν, στις 9 το βράδυ, οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» πιάνουν θέση στο πρόγραμμα του MEGA επιθυμώντας να… συμπεθεριάσουν και με το τηλεοπτικό κοινό για να μπαίνει κάθε βδομάδα στο τηλεοπτικό σπίτι τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις