Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Συντροφιά με τον «πειρατικό σταθμό»! video

Συντροφιά με τον «πειρατικό σταθμό»! video

Ξεκίνησε να εκπέμπει χθες το βράδυ με σκοπό να κρατά συντροφιά στους… έγκλειστους. Και η πρεμιέρα του έκανε πολλούς να… γυρίσουν το «Βινύλιο».

Από χθες λοιπόν το «Βινύλιο», η εκπομπή από τη θεσσαλονικιώτικη ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα», είναι στον αέρα του διαδικτύου και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου

“Κάτι ξεχωριστό, ανθρώπινο, νοσταλγικό, ζεστό, συμβαίνει αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο.

Το 2020 ένας «πειρατικός ραδιοφωνικός σταθμός» από τη δεκαετία του ’80, «εκπέμπει» ζωντανά και καθημερινά στο YouTube, με μουσική, συζητήσεις, αφιερώσεις, επικοινωνία με τους «ακροατές», οι οποίοι βγαίνουν τηλεφωνικά «στον αέρα» για να ζητήσουν και να αφιερώσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια στα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και να συζητήσουν με τους «ραδιοφωνικούς» παραγωγούς.

Το Βινύλιο, από εχθές και κάθε βράδυ, από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα, «εκπέμπει» ζωντανά με live streaming στο YouTube κανάλι: RADIOARVYLAofficial, κρατώντας παρέα αυτές τις παράξενες ημέρες σε όλους τους έγκλειστους φίλους.

Πρώτη εκπομπή εχθές και 70.000 συσκευές συντονίστηκαν με το ζωντανό Βινύλιο, ενώ τα μηνύματα και το τηλέφωνο κυριολεκτικά πήραν φωτιά, σε μια μαγική βραδιά που έκανε την παραμονή στο σπίτι απόλαυση.

Ο «πειρατικός σταθμός Βινύλιο» θα «εκπέμπει» κάθε βράδυ, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.”

Όσοι λοιπόν επιθυμούν να γίνουν μέλος της παρέας θα συντονιστούν στις 10 το βράδυ στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=XemGuuNXTx0&feature=youtu.be

και είναι σίγουρο ότι θα περάσουν καλά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις