Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα πρώτα πλάνα από την «Αγγελική» του ALPHA

Τα πρώτα πλάνα από την «Αγγελική» του ALPHA

«Αγγελική» είναι ο τίτλος της καινούργιας δραματικής σειράς του ALPHA που δημιούργησε ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης και ανέλαβε να «ζωντανέψει» μπροστά από τις κάμερες ο σκηνοθέτης Στέφανος Μπλάτσος με πολλούς γνωστούς και καλούς ηθοποιούς.

Από χθες λοιπόν ξεκίνησαν τα γυρίσματα και η «Αγγελική» να παίρνει…. ζωή με σκοπό να έρθει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα στην καινούργια σεζόν.

Στο επίκεντρο της ιστορίας του Παναγιώτη Ιωσηφέλη μία μητέρα-αρχηγός τεσσάρων γιων όταν μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους για να γίνει θύμα αλλά και θύτης. Ο μεγάλος έρωτας που θα γεννηθεί θα παλέψει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη.

H Φιλαρέτη Κομνηνού κάνει τηλεοπτικό comeback μετά από 10 χρόνια με τη σπουδαία ηθοποιό να ενσαρκώνει τη δυναμική και αυταρχική μητέρα, αρχηγό της ισχυρής οικογένειας.

Την ομώνυμη ηρωίδα, την «Αγγελική», θα ενσαρκώσει η Μαίρη Μηνά, στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της, αλλά έχοντας διαπρέψει τα τελευταία χρόνια σε πρωταγωνιστικούς θεατρικούς ρόλους.

Τα τέσσερα αδέρφια της ισχυρής οικογένειας θα ενσαρκώσουν οι Γιώργος Χρυσοστόμου, Ιωάννης Παπαζήσης, Αλέξανδρος Πέρρος και ο Πάνος Βλάχος που επέστρεψε από την Αμερική για να πρωταγωνιστήσει ξανά σε σειρά του ALPHA.

Το βασικό καστ συμπληρώνουν οι Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Νάντια Μπουλέ, Δήμητρα Σιγάλα, Άλκηστις Ζιρώ κι άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.

Από χθες λοιπόν οι κάμερες έπιασαν δουλειά και η νέα δραματική σειρά «Αγγελική» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στον ALPHA τον Σεπτέμβριο με σκοπό να κερδίσει τους τηλεθεατές…!

Γρηγόρης Μελάς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις