Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ταξιδεύοντας στον Μύλο των Ξωτικών

Ταξιδεύοντας στον Μύλο των Ξωτικών

Όπως κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες, έτσι και φέτος, για 11η χρονιά ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα Θεσσαλίας περιμένει μικρούς και μεγάλους να τους ταξιδέψει στο όνειρο, το παραμύθι και την παιδική αθωότητα.

Όσοι δεν μπορέσουν να τον επισκεφθούν στα Τρίκαλα θα έχουν την ευκαιρία ανήμερα των Χριστουγέννων να βρεθούν εκεί μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και με ξεναγό τον Χρήστο Νέζο.

Με καλεσμένο του ον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη και το πρώτο pop acapella συγκρότημα στην Ελλάδα, το «Vox the acapella group», οι τηλεθεατές θα μπορέσουν να ξεναγηθούν από τον Χρήστο Νέζο στον 11ο Μύλο των Ξωτικών, σε ένα μοναδικό οδοιπορικό που έχει ως επίκεντρο τη μαγεία των Χριστουγέννων και τη μουσική.

Όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1:

«Όμορφα τραγούδια μέσα στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και των Βαλκανίων, όπου φέτος ο Άγιος Βασίλης προσκαλεί την Αλίκη της χώρας των θαυμάτων.

Τα παιδιά, αλλά και όσοι αισθάνονται παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, μέσα από τη μικρή οθόνη, όλους τους ήρωες του γνωστού παραμυθιού, αλλά και να δουν την αίθουσα του θρόνου μέσα στο μεγάλο Μύλο των ξωτικών.

Ο Γιώργος Λιβάνης θα τραγουδήσει στο σήμα κατατεθέν της πόλης, το ρολόι, θα επισκεφθεί το σπίτι του Άγιου Βασίλη, θα μπει στην ατμάμαξα του 1908, η οποία βρίσκεται φέτος στον σταθμό που έχει φτιαχτεί και θα τραγουδήσει στον ιστορικό Μύλο του περασμένου αιώνα, πάνω στη σοφίτα όπου έχει στηθεί μια μεγάλη σκηνή για το καθιερωμένο live.»

Ανήμερα των Χριστουγέννων λοιπόν, στις 15:00, ο Χρήστος Νέζος μέσα από τον ΑΝΤ1 θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές στον Μύλο των Ξωτικών για ένα εορταστικό τηλεοπτικό ταξίδι με φαντασία και χαρά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις