Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τατουάζ: νέα είσοδος μετά τον Ντάνο

Τατουάζ: νέα είσοδος μετά τον Ντάνο

Είναι από τις πιο πετυχημένες σειρές της φετινής σεζόν στη «μάχη» της τηλεθέασης καταφέρνοντας να πηγαίνει γερά κόντρα στο σαρωτικό Survivor.

Βέβαια στο «Τατουάζ» χρησιμοποίησαν τον περυσινό νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αποφασίζοντας να τον… χρίσουν ηθοποιό και σίγουρα αυτό δεν έγινε λόγω του ότι αναγνώρισαν το υποκριτικό ταλέντο του αλλά γιατί θέλουν να επωφεληθούν από την αναγνωρισιμότητά του.

Εκτός όμως από τον Ντάνο σύντομα θα υπάρξει μία ακόμα στη σειρά του ALPHA. Όχι, δεν είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου… προς το παρόν, αφού άλλωστε είναι ακόμα στη Δομινικανή Δημοκρατία. Τουλάχιστον η νέα είσοδος έχει να κάνει με αγαπητό πρόσωπο, αλλά που έχει αποδείξει τις υποκριτικές ικανότητές του.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Γεωργίου που με επίσημο τρόπο από το κανάλι της Κάντζας ανακοινώνεται ότι: «Ένας νέος ήρωας έρχεται από τις 15 Μαρτίου στο “Τατουάζ”. Το σίριαλ – σημείο αναφοράς της χρονιάς   βρίσκει πάντα τον τρόπο να μας εκπλήσσει. Αυτή τη φορά υποδέχεται τον Αντρέα Γεωργίου.

Πίσω από την κάμερα σκηνοθετεί την πιο πετυχημένη τηλεοπτική σειρά της σεζόν. Μπροστά από την κάμερα, θα υποδυθεί έναν σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ, αλλά και χορευτή – χορογράφο του αργεντίνικου τάνγκο.

Φλογερός, αισθησιακός,  ενθουσιώδης, ανατρεπτικός, ζει έντονα την κάθε στιγμή σαν να μην υπάρχει  αύριο…  Ο  νέος ήρωας  του “Τατουάζ”,  ο Νικόλας Ρουμπέσης, έρχεται να προσθέσει “pasión” – λάτιν πάθος στο σίριαλ που αγαπάμε».

Έτσι λοιπόν από τις 15 Μαρτίου ο Ανδρέας Γεωργίου θα ενσαρκώσει έναν από τους ήρωες της Βάνας Δημητρίου, στη σειρά που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και πριν από το να καταφύγουν σε… εύκολα τρικ και πυροτεχνήματα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις