Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλεια Απόδραση: Δυναμική πρεμιέρα για το τηλεπαιχνίδι του Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο

Τέλεια Απόδραση: Δυναμική πρεμιέρα για το τηλεπαιχνίδι του Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο

Καινούργιο τηλεπαιχνίδι χθες από τη συχνότητα του ALPHA, την Τέλεια Απόδραση, που προβάλλεται για πρώτη φορά στη χώρα μας και όπως φαίνεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης πολλοί βρήκαν την ευκαιρία να… αποδράσουν μαζί του.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό ο Χρήστος Φερεντίνος υποδεχόταν τα ζευγάρια των διαγωνιζομένων με τον έναν να κάνει παιχνίδι πάνω, προσπαθώντας να βρει τις σωστές απαντήσεις ώστε να δώσει χρόνο στο συμπαίκτη του να μπει στο κλουβί για να πάρει όσα περισσότερα δώρα μπορούσε. Αν και υπήρχε η… αμηχανία της πρεμιέρας ο έμπειρος παρουσιαστής κινήθηκε με άνεση και η Άννα Πρέλεβιτς έδωσε τη δική της νότα, ενώ δικαιολογημένα εκτιμάται ότι η… σεκοντιέρα θα έχει περισσότερο κέφι και… Φερεντινο-ρυθμό.

 

Έτσι η Τέλεια Απόδραση βρέθηκε στην κορυφή της ζώνης της σημειώνοντας 18,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό κινήθηκε σε πιο ψηλές πτήσεις διαγράφοντας 19,4% μέσο όρο, για όλη τη διάρκεια προβολής της. Επιδόσεις που την ιδιαίτερα ανταγωνιστική φετινή σεζόν θεωρούνται ικανοποιητικές… δικαιώνοντας το σταθμό για την επιλογή του…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις