Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλος για το Dancing With The Stars

Τέλος για το Dancing With The Stars

Το Dancing With The Stars επέστρεψε στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του STAR, αλλά χωρίς δικαιολογημένα να χορέψει σε υψηλούς ρυθμούς τηλεθέασης, αφού τα λάθη ήταν πολλά με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να σταθεί απέναντι στο σκληρό ανταγωνισμό.

Έτσι το Dancing With The Stars ρίχνει τίτλους τέλους και όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού STAR. «Με τέσσερα υπέροχα χορευτικά ζευγάρια, να είναι πανέτοιμα, να ζήσουν με την πιο θετική διάθεση, μια μοναδική εμπειρία με ρυθμό, ένταση, εκπλήξεις,  σε μια βραδιά, που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

Σταύρος Βαρθαλίτης και Μαρία Καμμενίδη θα χορέψουν Βιεννέζικο Βαλς και Cha Cha Cha.

Τζώρτζια Γεωργίου και Αλέξανδρος Μπαχάριεφ θα χορέψουν Jive και Αργεντίνικο Τάνγκο.

Βασιλική Μιλλούση και Μαξίμ Στάντνικ θα χορέψουν Τάνγκο και Samba.

Dominic Stars και Ειρήνη Λιναρδή θα χορέψουν Paso Doble και Salsa.

H εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά και ο πολυτάλαντος Λάμπρος Φισφής, θα υποδεχθούν με χαρά τον special guest της λαμπερής βραδιάς, Νίκο Κοκλώνη! Έχοντας ρόλο-έκπληξη, ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης θα λάμψει, όπως μόνο αυτός ξέρει!

Ο κριτής Στέφανος Δημουλάς θα παρουσιάσει μία συγκλονιστική χορογραφία,  αναδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, το ταλέντο του και «κατακτώντας» το ballroom του “Dancing With The Stars”!

Όλα τα ζευγάρια, όλα τα λατρεμένα αστέρια, που έλαμψαν στο ballroom του “Dancing With The Stars” για 14 εβδομάδες ασταμάτητου χορού, επιστρέφουν σε αυτή την υπέροχη χορευτική γιορτή, για να εμψυχώσουν τα ζευγάρια, που διαγωνίζονται!

To φαντασμαγορικό ballroom υποδέχεται τους  τέσσερις φιναλίστ, που μαζί με τους διακεκριμένους επαγγελματίες χορευτές τους, διεκδικούν το έπαθλο του “Dancing With The Stars”, αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να εντυπωσιάσουν, παρουσιάζοντας δύο ξεχωριστές χορογραφίες, που έχουν τη δική τους ιστορία.

Στην πρώτη φάση τα ζευγάρια επιλέγουν και παρουσιάζουν τον αγαπημένο  τους χορό, στον οποίο έχουν διαγωνιστεί στο “Dancing With The Stars”.

Στη δεύτερη φάση οι έμπειροι κριτές, Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Στέφανος Δημουλάς, επιλέγουν τον χορό που θέλουν να ξαναδούν, τώρα που τα ζευγάρια έχουν την εμπειρία και μπορούν να παρουσιάσουν ένα υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα. 

Απόψε, λοιπόν στις 21:00, ο τελικός του «Dancing With The Stars» στο STAR και το κοινό θα αναδείξει με τη θετική του ψήφο το νικητή! Να αναφέρουμε ότι τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη». Αντίστοιχα, τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Κύπρο θα διατεθούν στον «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».

Έτσι απόψε ολοκληρώνεται το χορευτικό show με τη διοίκηση του STAR να μην έχει αποφασίσει αν θα βγάλει καινούργιο κύκλο την επόμενη σεζόν… διορθώνοντας τα πολλά λάθη που έγιναν στο φετινό και είχε ως αποτέλεσμα την κακή πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις