Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλος η εκπομπή της Ίνας Ταράντου – Η ανακοίνωση του ΟΡΕΝ

Τέλος η εκπομπή της Ίνας Ταράντου – Η ανακοίνωση του ΟΡΕΝ

Τίτλους τέλους για την καθημερινή εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου αποφάσισε να ρίξει το ΟΡΕΝ, εκτιμώντας όμως, σε ανακοίνωση του σταθμού την προσπάθεια της δημοσιογράφου και της ομάδας της.

Να θυμίσουμε ότι η Ίνα Ταράντου παρουσίαζε την περυσινή σεζόν εκπομπή στην ΕΡΤ, αλλά μετά την πρόταση του ΟΡΕΝ αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δημόσια τηλεόραση και να παρουσιάσει την καθημερινή εκπομπή «Εμείς» στο κανάλι της Παιανίας.

Οι πολύ χαμηλές πτήσεις της εκπομπής, όμως, στους πίνακες τηλεθέασης στάθηκαν αφορμή η διοίκηση του ΟΡΕΝ να ανακοινώνει πλέον «την ολοκλήρωση του κύκλου προβολής της ζωντανής καθημερινής εκπομπής “Εμείς” με την Ίνα Ταράντου, την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022», σημειώνοντας όμως, πως «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εξαίρετη δημοσιογράφο και την αξιόλογη ομάδα της για την άοκνη προσπάθεια, διάθεση και εργασία στο να χτιστεί ένα πρόγραμμα με χαρακτήρα ξεχωριστό, που όμως δεν έτυχε της προσδοκώμενης αποδοχής».

Πριν καλά καλά λοιπόν η εκπομπή κλείσει τρεις μήνες τηλεοπτικής «ζωής» ολοκληρώνει τον κύκλο της, αφού όπως εκτιμάται το κόστος της σε σχέση με τα «έσοδα» τηλεθέασης και διαφήμισης δεν επέτρεπε την παραμονή της στον αέρα του ΟΡΕΝ!

Ωστόσο κύκλοι του καναλιού υποστηρίζουν ότι η Ίνα Ταράντου παραμένει στο δυναμικό του ΟΡΕΝ αφήνοντας… ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας σε άλλη εκπομπή του σταθμού της Παιανίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις