Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλος στη διαμάχη ΣΚΑΪ με Μελέτη – Τι έγινε και ποιος κέρδισε

Τέλος στη διαμάχη ΣΚΑΪ με Μελέτη – Τι έγινε και ποιος κέρδισε

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες όταν η διοίκηση του ΣΚΑΪ αποφάσισε την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας με την Ελεονώρα Μελέτη και γνωρίζοντας ότι λόγω του συμβολαίου της με το κανάλι του Φαλήρου είχε αρνηθεί προτάσεις από άλλα τηλεοπτικά κανάλια.

Η παρουσιάστρια λοιπόν που είχε μάλιστα ενημερώσει τη διοίκηση του σταθμού για την εγκυμοσύνη της αποφάσισε να ακολουθήσει τη δικαστική οδό διεκδικώντας το δίκιο της. Στις αρχές του προηγούμενου Δεκεμβρίου που ήταν να εκδικαστεί η υπόθεση ο ΣΚΑΪ ζήτησε να αναβληθεί η δίκη προκειμένου να υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός και έτσι ορίστηκε νέα δικάσιμος για σήμερα 23 Ιανουαρίου.

Ωστόσο η υπόθεση δεν εκδικάστηκε καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, χθες το βράδυ οι δύο πλευρές τα «βρήκαν», με το κανάλι του Φαλήρου να δέχεται να την αποζημιώσει για την επαγγελματική αλλά και ηθική βλάβη που υπέστη η παρουσιάστρια!

Έτσι εξωδικαστικά λοιπόν μπήκε τέλος στη διαμάχη της Ελεονώρας Μελέτη και του ΣΚΑΪ με το σταθμό να την δικαιώνει αποδεχόμενος με αυτόν τον τρόπο τη λάθος απόφαση της διοίκησης να την απολύσει ξαφνικά. Βέβαια σε λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια θα βρεθεί ξανά απέναντί τους!

Αυτή τη φορά όμως όχι σε δικαστική αίθουσα αλλά στο τηλεοπτικό τοπίο αφού την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 ο καινούργιος κύκλος του «Dancing with the stars» με την Ελεονώρα Μελέτη να είναι στην κριτική επιτροπή του talent show που ευελπιστεί να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις