Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέρμα η μουρμούρα για τη «Μουρμούρα»

Τέρμα η μουρμούρα για τη «Μουρμούρα»

Τα έχουμε πει… αλλά καλό είναι να τα ξαναλέμε… για να μην ξεχνιούνται! Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ήταν αυτή που έκανε τον ALPHA να ποντάρει στη μυθοπλασία και μέσω αυτής αλλά και των μετέπειτα άλλων σειρών «Το σόι σου» και «Τατουάζ», να βρεθεί και να συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.

Εξαιτίας… εσφαλμένων και κακών επιλογών που έγιναν πριν από χρόνια και παρά την… επιδιόρθωση που έγινε την περυσινή σεζόν καταφέρνοντας να κερδίσει ξανά τους τηλεθεατές, κάποιοι στο κανάλι της Κάντζας άρχισαν τη… μουρμούρα να την κόψουν. Τελικά επικράτησε η λογική και με… άνωθεν -αλλά πιο άνωθεν δεν έχει!- παρέμβαση η σειρά πήρε το πράσινο φως και για τη φετινή σεζόν με αποτέλεσμα να πετά όλο και πιο υψηλά στους πίνακες τηλεθέασης.

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της «Μουρμούρας» έχουν σημειώσει 23,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, εκτιμώντας ότι την παρακολούθησαν 972.000 τηλεθεατές. Υψηλές οι επιδόσεις της έως τώρα και στο δυναμικό κοινό, τους τηλεθεατές ηλικίας 18 έως 54 ετών, με 23,7% μέσο όρο που την έχει στην κορυφή της ζώνης της. Αλλά και τα «εμπορικά κοινά», όπως στις γυναίκες 15-24 ετών ο μέσος όρος είναι 30,6%, στις γυναίκες 25-44 σημείωσε 24,6%, ενώ στις γυναίκες 45-64 ετών 30,9% μέσο όρο.  Ε, με τέτοιες επιδόσεις ακόμα και ορισμένοι… πολέμιοί της εντός του σταθμού της Κάντζας αναγκάστηκαν να σταματήσουν τη… μουρμούρα και να κάνουν τη δουλειά τους!

Απόψε λοιπόν, στις 21:00, μπορείτε να πιάσετε θέση μπροστά στην τηλεόρασή σας γιατί

«Χωρίς να είναι η πραγματική δημιουργός ενός ωραίου σκίτσου, η Βούλα, το παίζει ζωγράφος στον Μηνά. Εκείνος όμως έχει να της πει πολύ πιο σοβαρά πράγματα, που συμβαίνουν στην οικογένεια…

Ο Ηλίας ψάχνει οικιακή βοηθό για το σπίτι, μα η σκέψη ότι ξαφνικά θα τον περιτριγυρίζει μια άλλη γυναίκα αρχίζει να θορυβεί την Καίτη. Έτσι, η Καίτη σκαρφίζεται να του πει ότι δήθεν έχει οικονομική ανάγκη, ώστε ο Ηλίας να προσλάβει εκείνη ως οικιακή βοηθό. Λόγω μιας βλάβης, ο Άγγελος παίρνει κατά λάθος παραπάνω λεφτά από ένα ΑΤΜ. Κι όσο εκείνος το παίζει χαλαρός, η Βέλη ανησυχεί για τις συνέπειες…Ο Μπάμπης αποφασίζει να προσλάβει γραμματέα για την σχολή οδηγών. Ποια θα είναι όμως; Η Ξένια έχει τον τελευταίο λόγο.

Η συνέχεια επί της συχνότητας του ALPHA για να απολαύσετε τους αγαπημένους ήρωες να… μουρμουράνε!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις