Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θα κάνει ποδαρικό!

Θα κάνει ποδαρικό!

Ήταν να ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν αλλά τελικά λόγω αλλαγών στο πρόγραμμα αποφάσισαν να το βγάλουν στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή κάπου στα μέσα Φεβρουαρίου.

Ωστόσο τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να αλλάξουν ξανά τον προγραμματισμό τους και να κάνει… ποδαρικό με την έλευση του νέου χρόνου.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το «Power Of Love», το «παιχνίδι σχέσεων» όπως θέλουν να το χαρακτηρίζουν στο κανάλι του Φαλήρου, επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο στις αρχές της χρονιάς.

Μην πιστεύετε όμως ότι θα έρθει για να πάρει τη θέση του «My Style Rocks» γιατί κακώς τρέφετε τέτοια ελπίδα. Στο κανάλι του Φαλήρου θα συνεχίσουν να έχουν φουλ ριάλιτι πρόγραμμα κρατώντας στον  αέρα και τα δύο. Το ριάλιτι μόδας πήρε παράταση (σίγουρα όχι λόγω… απαίτησης των τηλεθεατών!) κατόπιν απόφασης της τούρκικης εταιρείας Acun Medya που θέλει να καθυστερήσει την έλευση του «Survivor». Έτσι μέχρι το ριάλιτι επιβίωσης να ετοιμαστεί σε Ελλάδα και Τουρκία θα παραμείνει στον αέρα το ριάλιτι μόδας, ενώ θα έχει ξεκινήσει και το ριάλιτι σχέσεων. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ένα από τα δύο ριάλιτι θα προβάλλεται στο prime time και πιο πιθανό είναι στη συγκεκριμένη ζώνη να βρεθεί το «Power Of Love» προκειμένου έτσι να διαπιστωθεί και η… αντίδραση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που έχει επισημάνει ότι θα ελέγχει τα συγκεκριμένα προγράμματα. Με τον έως τώρα προγραμματισμό το «Power Of Love» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου θα κάνει ποδαρικό στον ΣΚΑΪ στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου ενώ το «My Style Rocks» θα ρίξει τίτλους τέλους την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις