Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θα ρίξει τίτλους τέλους!

Θα ρίξει τίτλους τέλους!

Έκανε την εμφάνισή της στο τηλεοπτικό τοπίο ελπίζοντας να κερδίσει τους τηλεθεατές. Τελικά όμως όπως αποδεικνύεται δεν τα κατάφερε αφού οι πτήσεις της στους πίνακες τηλεθέασης παραμένουν χαμηλές αναγκάζοντας τα στελέχη του ΑΝΤ1 να ρίξουν τίτλους τέλους.

Ο λόγος για τη σειρά «Έγκλημα και Πάθος» που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Αρβανίτη και στην οποία με στοιχεία μυθοπλασίας δραματοποιούνται κάποιες ιστορίες από το αστυνομικό δελτίο. Τελικά όμως η δραματοποίησή τους ήταν τόσο… ραδιοφωνική που δεν κατάφερε δικαιολογημένα να κερδίσει τους τηλεθεατές, έστω και αν υποστηρίζουν ότι πρόκειται για «ντοκιμαντερίστικη ματιά»!

Έτσι στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να μην εγκρίνουν την παραγωγή νέων επεισοδίων και να ρίξουν τίτλους τέλους μετά την προβολή των δώδεκα αρχικά συμφωνηθέντων επεισοδίων.

Την καινούργια χρονιά λοιπόν η αστυνομική σειρά δεν θα είναι στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ενώ τα στελέχη του σταθμού βρίσκονται σε αναζήτηση άλλων σειρών έχοντας αποφασίσει ότι αυτή τη σεζόν θα ποντάρουν στη μυθοπλασία έστω και αν ορισμένες από τις επιλογές τους αποδεικνύονται… κακώς καμωμένα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις