Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θέλουν να την «κόψουν» αλλά…

Θέλουν να την «κόψουν» αλλά…

Από την προετοιμασία της φάνηκε ότι θα είχε πολλά προβλήματα ενώ με την προβολή της δεν κατάφερε δικαιολογημένα να «ψήσει» τους τηλεθεατές με αποτέλεσμα να διαγράφει χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Βέβαια από τη «μετακόμισή» της πήρε λίγο τα πάνω της αλλά και πάλι βρίσκεται σε πολύ χαμηλότερο από το προσδοκώμενο αποτέλεσμα με στελέχη του σταθμού να θέλουν να απαλλαγούν από το… βάρος της.

Ο λόγος για το ριάλιτι «Κουζίνα για δύο» που η συμφωνία είναι για την παραγωγή 100 επεισοδίων με στελέχη του OPEN να θέλουν να ολοκληρωθεί στα… μισά. Στο σημείο αυτό δε αξίζει να αναφέρω ότι η «Κουζίνα» έχει προκαλέσει αρκετά… αστεία που λέγονται ακόμα και στο κανάλι της Παιανίας αφού από την αρχή φάνηκε ότι υπάρχουν δυσκολίες στην παραγωγή της, αλλά… άγνωστο γιατί, είχε ορισμένους ένθερμους υποστηρικτές που αποφάσισαν τελικά να της δώσουν το «πράσινο φως».

Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι όπως λέγεται λόγω έλλειψης συμμετοχών… υπήρξε συνεργασία με ομάδα που… διοχετεύει πρόσωπα έναντι αμοιβής, κάτι ως… κομπάρσοι για να βγουν τα επεισόδια. Για το λόγο αυτό μάλιστα λέγεται ότι ενοικίασαν και σπίτια που να χρησιμοποιηθούν ως «σπίτια των διαγωνιζομένων» με αποτέλεσμα όμως κάποιοι από αυτούς να… διαμαρτύρονται πως δεν τους δόθηκε το καλύτερο σπίτι αλλά το έδωσαν σε άλλο διαγωνιζόμενο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «παρουσίαση κάνει η Αθηναΐς Νέγκα» η οποία βέβαια αρχικά ήταν να σχολιάζει όσα συμβαίνουν αλλά τελικά κάποιοι «έκοψαν» το σχολιασμό της και έτσι πλέον η ολιγόλεπτη… παρουσίαση που της ανατέθηκε να κάνει είναι άνευ λόγου και αιτίας. Λογικό λοιπόν με αυτά αλλά και πολλά ακόμα που συμβαίνουν στο ριάλιτι ορισμένα στελέχη του OPEN να προσπαθούν με… μαγειρέματα να κλείσουν νωρίτερα την «Κουζίνα» μπας και γλυτώσουν οι τηλεθεατές… αλλά κι οι ίδιοι…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις