Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θοδωρής Αθερίδης… is back

Θοδωρής Αθερίδης… is back

Ευχάριστη τηλεοπτική εξέλιξη… που σπαρταράει. Φρέσκια… πολύ φρέσκια… μόλις βγήκε από τα τηλεοπτικά ύδατα…! Και δεν είναι τυχαίες οι αναφορές σε «σπαρταρίσματα» και «ύδατα»…!

Το ευχάριστο λοιπόν είναι ότι ο Θοδωρής Αθερίδης Is back στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα σε ρόλο! Όχι… σε ρόλο παρουσιαστή, αλλά σε ρόλο ρόλο, δηλαδή θα ερμηνεύσει έναν ρόλο σε τηλεοπτική σειρά.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit τον Ιανουάριο ο ΑΝΤ1 θα βγάλει καινούργια κωμική σειρά με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Λεκάκη. Η ιστορία είναι για μία πάμπλουτη που την εγκαταλείπει ο σύζυγός της παίρνοντας όλα τα χρήματά τους κι αφήνοντάς την στο έλεος της εφορίας που της παίρνει όλα τα υπόλοιπα! Η ηρωίδα αναγκάζεται να μετακομίσει σε… πτωχική συνοικία που δίπλα της κατοικεί ένας ιχθυέμπορας που… όσα τους χωρίζουν θα είναι κι αυτά που θα τους ενώσουν για το love story με πολύ γέλιο. Το ρόλο λοιπόν του σκληρού λαϊκού ιχθυέμπορα θα αναλάβει ο Θοδωρής Αθερίδης που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έδωσε τα χέρια με τα στελέχη του σταθμού και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι οριστικές υπογραφές.

Η είδηση είναι φρέσκια… φρεσκότατη και… σπαρταριστή όπως αναμένεται να… σπαρταρίσουν κι οι τηλεθεατές με την καινούργια κωμική σειρά που κατάφερε να έχει ένα πολύ καλό πρωταγωνιστικό δίδυμο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις