Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι μαγειρεύει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

Τι μαγειρεύει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

Την περυσινή σεζόν αποφάσισε να φύγει από την κριτική επιτροπή του «Master Chef» επειδή τα στελέχη του STAR αποφάσισαν να το… μαγειρέψουν με περισσότερη δόση ριάλιτι.

Ωστόσο αυτή την περίοδο ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συζητά για την επόμενη σεζόν και μάλιστα μαγειρεύοντας κάτι καινούργιο, ενώ μάλιστα είναι στο… ψήσιμο η συμφωνία με τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο γνωστός και πετυχημένος σεφ ετοιμάζει μία μαγειρική εκπομπή… που δεν θα μαγειρεύει όμως αυτός και που δεν θα είναι μόνο σε μία… κουζίνα. Τι εννοώ; Ότι το project είναι για ταδιδιωτικο-μαγειρική εκπομπή και στο οποίο θα ξεναγεί τους τηλεθεατές σε διάφορα μέρη του κόσμου όπου θα συναντά και σεφ για να αποκαλύπτουν μυστικά και συνταγές παραδοσιακών σπεσιαλιτέ… κι όχι μόνο. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στη Λισαβόνα ενώ το σαββατοκύριακο θα γίνει γύρισμα στη Νάπολη. Μέσα στο μήνα μάλιστα αναμένεται να κλείσει κι η συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό ώστε η καινούργια εκπομπή με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να βγει στον αέρα λίγο πριν το τέλος της φετινής χρονιάς…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις