Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι προγραμματίζουν για τις «Άγριες Μέλισσες»

Τι προγραμματίζουν για τις «Άγριες Μέλισσες»

Όσα συμβαίνουν στο Διαφάνι… τα βλέπει ο περισσότερος κόσμος με τις «Άγριες Μέλισσες» να καταφέρνουν δικαιολογημένα να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Η ιδέα, το σενάριο, η σκηνοθεσία, οι ερμηνείες… όλα μαζί… και πολλά ακόμα… συνθέτουν ένα τηλεοπτικό αποτέλεσμα με τη σειρά του ΑΝΤ1 να είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν.

Μπορεί λόγω κορονοϊού να έχουν σταματήσει τα γυρίσματα αλλά όλος ο μηχανισμός περιμένει… το πράσινο φως ώστε οι συντελεστές να πιάσουν ξανά δουλειά με απόλυτη προσοχή και ασφάλεια. Βέβαια είναι σίγουρο πως όλος ο πρώτος κύκλος των 150 επεισοδίων δεν θα προβληθεί φέτος αφού ακόμα κι όταν λήξει η καραντίνα και οι μηχανές πιάσουν ξανά δουλειά θα γυριστούν επεισόδια αλλά ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει καινούργια επεισόδια έως τις αρχές Ιουλίου. Ωστόσο ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 είναι τα γυρίσματα να συνεχιστούν και τους καλοκαιρινούς μήνες ώστε να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν περισσότερα επεισόδια. Έτσι αν όλα πάνε καλά οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχίσουν να πετούν στο τηλεοπτικό τοπίο όλη την επόμενη σεζόν προσφέροντας… μελωμένες τηλεθεάσεις στον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις