Μελάς Βlog

Τηλεοπτική βόμβα: έφυγε από το OPEN και επέστρεψε στον ΑΝΤ1

Μία μεταγραφή που αλλάζει πολύ τα δεδομένα του εγχώριου… κι ίσως όχι μόνο, τηλεοπτικού τοπίου. Δικαιολογημένα εκτιμάται ότι ο ΑΝΤ1… κάτι ετοιμάζει αφού το πρόσωπο που βρέθηκε ξανά στον Όμιλο του Αμαρουσίου είναι από τα πολύ γνωστά, αγαπητά αλλά και ικανά πρόσωπα στο τηλεοπτικό τοπίο. Κι όταν λέμε «τηλεοπτικό τοπίο» εννοούμε αυτό, σκέτα! Όχι δηλαδή «εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο» καθώς έχει δουλέψει με επιτυχία και σε διεθνή Μέσα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στον Όμιλο του ΑΝΤ1 ανήκει επίσημα ξανά ο Γιώργος Λεβέντης. Μετά από πολύχρονη συνεργασία ως Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λεβέντης είχε αποχωρήσει προκειμένου να δραστηριοποιηθεί σε εταιρείες στο εξωτερικό, αναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων Head of Ιnternational της Syco TV και COO της Acun Medya Global.

Ωστόσο το έμπειρο στέλεχος είχε επιστρέψει στη χώρα μας και μάλιστα εδώ και έναν χρόνο είχε αναλάβει μέλος του ΔΣ του OPEN, αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι της Παιανίας για να αναλάβει επικεφαλής Marketing σε όλα τα Μέσα του Ομίλου ΑΝΤ1.

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Λεβέντης είναι ξανά μέλος της «οικογένειας του ΑΝΤ1», με κάποιους να υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή του θα προκαλέσει εξελίξεις τόσο στον Όμιλο ΑΝΤ1 όσο και στο ευρύτερο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Οι τηλεθεατές έκαναν την αγάπη πράξη για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Οι τηλεθεατές έκαναν την αγάπη πράξη για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Απέδειξαν ότι ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο τα παιδιά που έχουν ανάγκη βρίσκονται σε προτεραιότητα και πρόσφεραν ό,τι μπορούσαν. Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στην ... Διαβάστε περισσότερα
Greek Riviera’s Blue Diamond: Σάρωσε τα διεθνή βραβεία το φιλμ του Νίκου Μαστοράκη για τον Άλιμο

Greek Riviera’s Blue Diamond: Σάρωσε τα διεθνή βραβεία το φιλμ του Νίκου Μαστοράκη για τον Άλιμο

Ολοκλήρωσε την πορεία του στους διεθνείς διαγωνισμούς έχοντας κερδίσει πολλά βραβεία, αλλά το κυριότερο καταφέρνοντας να κάνει τον Άλιμο γνωστό σε πάρα πολύ κόσμο που ... Διαβάστε περισσότερα