Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τηλεοπτική βόμβα: έφυγε από το OPEN και επέστρεψε στον ΑΝΤ1

Τηλεοπτική βόμβα: έφυγε από το OPEN και επέστρεψε στον ΑΝΤ1

Μία μεταγραφή που αλλάζει πολύ τα δεδομένα του εγχώριου… κι ίσως όχι μόνο, τηλεοπτικού τοπίου. Δικαιολογημένα εκτιμάται ότι ο ΑΝΤ1… κάτι ετοιμάζει αφού το πρόσωπο που βρέθηκε ξανά στον Όμιλο του Αμαρουσίου είναι από τα πολύ γνωστά, αγαπητά αλλά και ικανά πρόσωπα στο τηλεοπτικό τοπίο. Κι όταν λέμε «τηλεοπτικό τοπίο» εννοούμε αυτό, σκέτα! Όχι δηλαδή «εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο» καθώς έχει δουλέψει με επιτυχία και σε διεθνή Μέσα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στον Όμιλο του ΑΝΤ1 ανήκει επίσημα ξανά ο Γιώργος Λεβέντης. Μετά από πολύχρονη συνεργασία ως Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λεβέντης είχε αποχωρήσει προκειμένου να δραστηριοποιηθεί σε εταιρείες στο εξωτερικό, αναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων Head of Ιnternational της Syco TV και COO της Acun Medya Global.

Ωστόσο το έμπειρο στέλεχος είχε επιστρέψει στη χώρα μας και μάλιστα εδώ και έναν χρόνο είχε αναλάβει μέλος του ΔΣ του OPEN, αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι της Παιανίας για να αναλάβει επικεφαλής Marketing σε όλα τα Μέσα του Ομίλου ΑΝΤ1.

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Λεβέντης είναι ξανά μέλος της «οικογένειας του ΑΝΤ1», με κάποιους να υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή του θα προκαλέσει εξελίξεις τόσο στον Όμιλο ΑΝΤ1 όσο και στο ευρύτερο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις