Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τηλεθέαση στο prime time: Πρεμιέρες για Παράδεισο, Σασμό, Μάγισσα και Φάρμα απέναντι σε Πανθέους, Γη της Ελιάς και Έρωτα Φυγά

Τηλεθέαση στο prime time: Πρεμιέρες για Παράδεισο, Σασμό, Μάγισσα και Φάρμα απέναντι σε Πανθέους, Γη της Ελιάς και Έρωτα Φυγά

Πρεμιέρα χθες, Δευτέρα (25.09.23) για τρεις σειρές, με τις δύο από αυτές, τις Παράδεισος των κυριών και Σασμός να επιστρέφουν στη συχνότητα του ALPHA, αλλά να έχουν πλέον απέναντί τους, στον ΑΝΤ1, τη Μάγισσα που είχε δημιουργήσει μεγάλη αναμονή κοινού.

Αν και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι τηλεθεάσεις έκαναν αυτές οι σειρές στην πρεμιέρα τους, αλλά και τα υπόλοιπα προγράμματα που βρέθηκαν απέναντί τους, στη ζώνη από τις 20:00 έως τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της Nielsen οι μέσοι όροι για όλη τη διάρκεια προβολής τους ήταν:

Ο Παράδεισος των κυριών: 16,4% στο γενικό σύνολο και 17,2% στο δυναμικό κοινό

Σασμός: 20,8% στο γενικό σύνολο και 18,8% στο δυναμικό κοινό

Η Μάγισσα: 14,6% και 17,4% στο δυναμικό κοινό

Επίσης, την ίδια ώρα απέναντι στο MEGA η Γη της ελιάς σημείωσε 19,5% στο γενικό σύνολο και 12,6% στο δυναμικό κοινό, ενώ οι Πανθέοι έδωσαν στον ΣΚΑΪ 3,5% και 2,9% στο δυναμικό κοινό, με τον Έρωτα φυγά στο ΟΡΕΝ να σημειώνει 15,7% στο γενικό σύνολο και 7,1% στο δυναμικό κοινό.

Βέβαια να αναφέρω ότι απέναντι στις παραγωγές μυθοπλασίας έκανε πρεμιέρα στο STAR η Φάρμα η οποία σημείωσε 13,6% στο γενικό σύνολο και 15,3% στο δυναμικό κοινό.

Είναι εμφανές ότι η μάχη για την τηλεθέαση στο prime time θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα και μετά την είσοδο της σειράς Ναυάγιο που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο MEGA, στις 9 το βράδυ με διπλό επεισόδιο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις