Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τηλεθέαση: το ταμείο του μήνα

Τηλεθέαση: το ταμείο του μήνα

Περίοδος καλοκαιριού αλλά στους τηλεοπτικούς σταθμούς προσπαθούν να κρατήσουν τους τηλεθεατές… ζεστούς στις συχνότητές τους και να μην τους ψάχνουν από την καινούργια σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι το φετινό καλοκαίρι έχει υπάρξει εντονότερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια «φρέσκια παραγωγή» και όπως φαίνεται η καινούργια σεζόν θα ξεκινήσει νωρίς θέλοντας ο ένας να προλάβει τους άλλους…!

Έτσι λοιπόν οι καλοκαιρινοί μήνες έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους τηλεοπτικούς σταθμούς που θα προσπαθήσουν βάσει των πτήσεών τους στους πίνακες τηλεθέασης να διεκδικήσουν το μερίδιο της διαφημιστικής πίτας για την καινούργια σεζόν.

Το ραβασάκι του Ιουλίου δεν έφερε ανακατατάξεις σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, τον Ιούνιο, αφού η ΕΡΤ1 παραμένει στην πεντάδα έχοντας κερδίσει τηλεθεατές λόγω του Μουντιάλ.

Αναλυτικά λοιπόν και σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen οι μέσοι όροι στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό (τηλεθεατές ηλικίας 18 έως 54 ετών) τον προηγούμενο μήνα, τον Ιούλιο, αλλά και εντός παρένθεσης οι μέσοι όροι τους τον Ιούνιο, είναι οι εξής:

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι λόγω των εργαζομένων του που το κρατούν «ζωντανό» το MEGA παραμένει δυνατά στη μάχη της τηλεθέασης αποσπώντας μεγάλο μερίδιο του τηλεοπτικού κοινού και κάνοντας τους ανταγωνιστές του να ζητούν άμεση… λύση!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις