Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Την έκοψαν για να βάλουν επανάληψη

Την έκοψαν για να βάλουν επανάληψη

Αποφάσισαν να την κόψουν και να την βάλουν στο ράφι, υποστηρίζοντας ότι… κάποια στιγμή μπορεί να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Προς το παρόν όμως την έβαλαν στο ράφι χωρίς πολλά πολλά αφήνοντας τους τηλεθεατές που την παρακολουθούσαν στο μέσο των επεισοδίων και μάλιστα για να βάλουν στη θέση της όχι κάποιο πρωτότυπο τηλεοπτικό προϊόν, αλλά επανάληψη.

Ο λόγος για τη «Νύφη» την τούρκικη σειρά που απέκτησε ο ΣΚΑΪ και που μάλιστα με… πανηγυρικό δελτίο Τύπου από το κανάλι του Φαλήρου υποστήριζαν τότε ότι

«Η σειρά που ξεχώρισε και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει με νέα επεισόδια. Ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε και θα προβάλλει καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:00 το δεύτερο κύκλο της εμβληματικής ιστορίας αγάπης ανάμεσα στη Σουρεϊγιά και τον Φαρούκ».
Ε, λοιπόν η «εμβληματική ιστορία αγάπης»… τους τελείωσε, ή μάλλον την τελείωσαν. Στην προκειμένη περίπτωση η  «Νύφη» δεν το έσκασε, αλλά… την έσκασαν και στη θέση της καθημερινά θα προβάλλεται σε επανάληψη η ελληνική σειρά «Όσο έχω εσένα».

Έτσι λοιπόν μετά την προβολή του 27ου επεισοδίου της η «Νύφη» μπήκε στο ράφι του ΣΚΑΪ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι πτήσεις της στους πίνακες τηλεθέασης δεν ήταν πιο χαμηλές από αυτές που κάνει το πρωτότυπο επεισόδιο της ελληνικής σειράς, προκαλώντας απορία γιατί να βάλουν στη θέση της επεισόδιά της σε επανάληψη…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις