Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το FIFA Women’s World Cup 2023 παίζει μπάλα στον ΑΝΤ1

Το FIFA Women’s World Cup 2023 παίζει μπάλα στον ΑΝΤ1

Για πρώτη φορά θα μεταδοθεί στη χώρα μας ολόκληρο το Μουντιάλ Γυναικών που φέτος θα  συνδιοργανωθεί από δύο χώρες, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Από την Πέμπτη 20 Ιουλίου έως και την Κυριακή 20 Αυγούστου ζούμε ξανά Μουντιάλ το καλοκαίρι, καθώς η μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου γυναικών έρχεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+!

Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά 17 από τους 64 αγώνες του FIFA Women’s World Cup 2023™ , μεταξύ των οποίων την πρεμιέρα, τους ημιτελικούς και τον τελικό, ενώ το ΑΝΤ1+ θα μεταδώσει ζωντανά και τους 64 αγώνες της διοργάνωσης, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι και on demand σε όλες τις συσκευές.

Το FIFA Women’s World Cup 2023™ είναι το πρώτο Μουντιάλ γυναικών με συμμετοχή 32 ομάδων και την Πέμπτη 20 Ιουλίου εκτός από την εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης, θα πραγματοποιηθούν και 2 εναρκτήριοι αγώνες: Νέα Ζηλανδία- Νορβηγία (10:00) και Αυστραλία- Ιρλανδία (13:00).

Πίσω από τα μικρόφωνα των περιγραφών και του σχολιασμού των αγώνων, θα βρίσκονται ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος του ΑΝΤ1 Γιώργος Τριανταφυλλίδης, οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος και Μανώλης Μανής, καθώς και οι δημοσιογράφοι Νίκος Παπαδογιάννης και Αναστασία Βοσνάκη. Ακόμα, στον σχολιασμό των αγώνων, που θα μεταδοθούν από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, θα συμμετέχουν και παίκτριες και προπονήτριες ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι περιγραφές των αγώνων του FIFA Women’s World Cup 2023™:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις