Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο πρωταθλητής στην απογευματινή ζώνη

Το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο πρωταθλητής στην απογευματινή ζώνη

Έχοντας κατακτήσει ξανά την κορυφή της τηλεθέασης τη χρονιά που πέρασε η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι οι περισσότεροι τηλεθεατές συντονίζονται εκείνη την ώρα στο MEGA για την απογευματινή ενημέρωσή τους. 

Η ενημερωτική εκπομπή, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση του σταθμού, σημείωσε την υψηλότερη θέση στην τηλεθέαση και το πιο θερμό ενδιαφέρον των τηλεθεατών για απογευματινή ενημέρωση. Το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο έκλεισε τη χρονιά με πρωτιά στο σύνολο του κοινού και ποσοστό 18,3% και πρωτιά στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 17,2%.

Σε απόλυτους αριθμούς, μισό εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολουθούν καθημερινά το LIVE NEWS με τη μέση κάλυψη να ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές. Τη νέα χρονιά η ισχυρή ομάδα του LIVE NEWS με επικεφαλής τον Νίκο Ευαγγελάτο θα συνεχίσει να δίνει τον παλμό της πιο άμεσης και αποκαλυπτικής ενημέρωσης για τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας.»

Από αύριο Τρίτη 3 Ιανουαρίου, στις 15:50,ο Νίκος Ευαγγελάτος θα είναι καθημερινά στο MEGA με αποκαλυπτικά και αποκλειστικά ρεπορτάζ για τις σημαντικότερες ειδήσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις