Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το MasterChef σε καραντίνα!

Το MasterChef σε καραντίνα!

Το MasterChef ετοιμάζεται να επιστρέψει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο για 7η φορά, μέσα από τη συχνότητα του STAR που θα το βγάλει στον αέρα για 5η συνεχόμενη σεζόν.

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με τα… μαγειρέματα από το κανάλι της Κηφισιάς που έχει δώσει το κύριο μέρος στο ριάλιτι προφίλ του, το MasterChef καταφέρνει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και να είναι από τα μεγαλύτερα «όπλα» του. Όπως λοιπόν είναι λογικό, παρά την πανδημία του κορονοϊού το STAR θέλει να προχωρήσει στην παραγωγή του νέου κύκλου του, λαμβάνοντας όμως όλα τα απαραίτητα και απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Έτσι, εδώ και λίγες ημέρες έχει ολοκληρωθεί η επιλογή των παικτών που θα συμμετέχουν και πριν μπουν στο «σπίτι» του ριάλιτι έχουν μπει σε καραντίνα. Προς το παρόν είναι έγκλειστοι σε ξενοδοχείο που έχει μισθώσει η παραγωγή, έγιναν τα απαραίτητα τεστ και σε λίγο, εφόσον δεν υπάρξει κάποια δυσάρεστη εξέλιξη, οι κάμερες θα πιάσουν ξανά δουλειά και θα ξεκινήσουν τα ομαδικά… μαγειρέματα.

Πάντως, η παραγωγή, σκοπεύει να κάνει συνεχείς ελέγχους τόσο στους συμμετέχοντες, αλλά και στους εργαζομένους ώστε τα γυρίσματα να προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς και στις αρχές της καινούργιας χρονιάς το MasterChef να είναι ξανά στον αέρα του STAR ελπίζοντας ότι θα… ψήσει ξανά μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις