Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το Survivor τρώει τις «8 Λέξεις»

Το Survivor τρώει τις «8 Λέξεις»

Αλλαγές στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ με το κανάλι του Φαλήρου να υποστηρίζει πως είναι θέμα προγραμματισμού κι όχι… εκδίκησης.

Η αλήθεια πάντως είναι πως με την αλλαγή ο ΣΚΑΪ προσπαθεί να χτυπήσει το… μεγάλο αντίπαλο, τη σειρά του ΑΝΤ1, τις «Άγριες Μέλισσες», πριν… σκάσει δε απέναντι και το άλλο ριάλιτι, του STAR, το Master Chef.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν από λίγες ημέρες βγήκε ανακοίνωση από το MEGA πως την επόμενη σεζόν θα έχουν στην prime time ζώνη τη νέα δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» που υπογράφουν οι Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλης Νικολάου.

Αναμενόμενο λοιπόν στον ΣΚΑΪ να μην χάρηκαν πολύ με την ανακοίνωση του MEGA αφού ακόμα συνεργάζονται με την τριάδα πετυχημένων σειρών έχοντας στο πρόγραμμά τους τις  «8 Λέξεις», πυροδοτώντας μάλιστα έντονη φημολογία πως στο Φάληρο μελετούν να κινηθούν νομικά, κάτι που διαψεύδεται από κύκλους του καναλιού. Ωστόσο από την ερχόμενη βδομάδα η σειρά μειώνεται σε διάρκεια και θα προβάλλεται για μία ώρα, με τον υπόλοιπο έως τώρα χρόνο διάρκειά της να δίνεται στο Survivor που θα ξεκινά πλέον στις 10 το βράδυ.

Έτσι το ριάλιτι… τρώει χρόνο από τη σειρά με τον ΣΚΑΪ να υποστηρίζει πως δεν είναι θέμα… αντιποίνων αλλά καλύτερου προγραμματισμού… έστω και αν δεν τον είχαν πραγματοποιήσει πριν από τη δημοσιοποίηση του «διαζυγίου» με τους συντελεστές της σειράς…!   

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις