Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το ευχαριστώ από τους «Ράδιο Αρβύλα» (Video)

Το ευχαριστώ από τους «Ράδιο Αρβύλα» (Video)

Σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας παρέμειναν στον αέρα του διαδικτύου μέσα από τις εκπομπές τους στο Youtube. Με το τέλος του lockdown η ομάδα των δύο πετυχημένων εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» αποχαιρετούν τους φίλους τους έχοντας διανύσει μία πολύ πετυχημένη πορεία και σε αυτό, το νέο εγχείρημά τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τους δύο αυτούς μήνες ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του χάρισαν στους φίλους τους 38 ζωντανές δίωρες εκπομπές, καταγράφοντας μέχρι στιγμής περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια συνολικά views και εισπράττοντας πολλή πολλή αγάπη!

Έτσι λοιπόν μας αποχαιρετούν -προς το παρόν, αφού αναφέρουν ότι δίνουν ραντεβού για την επόμενη σεζόν!- με μία ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι

“Η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου», σε μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές που βιώσαμε σαν κοινωνία, απολύτως ανεξάρτητα, ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και έφερε την καθημερινή ζωντανή τηλεόραση στο YouTube, κρατώντας παράλληλα το επίπεδο της παραγωγής στα ίδια υψηλά επίπεδα.

Για τους δύο αυτούς μήνες, οι εκπομπές αυτές έγιναν μία παρέα με το κοινό και προσέφεραν μια τόσο αναγκαία συντροφιά με τη σάτιρα του «Ράδιο Αρβύλα» και την αμεσότητα του «Πειρατικού Βινυλίου».

Με ανταπόκριση, επιτυχία και θεάσεις ιδιαίτερα υψηλές, που σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασαν τις αντίστοιχες τηλεοπτικές, αυτό που κυρίως έδωσε και εισέπραξε η ομάδα της Tony Productions ήταν ανθρωπιά και αγάπη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την ομάδα σε όλους σας!

Ξανά μαζί από τη νέα σεζόν…

Καλό καλοκαίρι!”

Το «Ευχαριστώ» του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του στο παρακάτω βίντεο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις