Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το καινούργιο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ: Τι γίνεται με το Survivor (video)

Το καινούργιο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ: Τι γίνεται με το Survivor (video)

Ετοιμάζεται με σκοπό να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ τους πρώτους μήνες του καινούργιου χρόνου. Για τις ανάγκες παραγωγής του μάλιστα ξεκίνησε ήδη να προβάλλεται το τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι ενδιαφέρονται.

Ο ΣΚΑΪ λοιπόν εξασφάλισε τα δικαιώματα του «La Academia» που προβάλλεται πολλά χρόνια σε πολλές χώρες και έχει ξεκινήσει από το Μεξικό σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις για πάνω από μία δεκαετία.

Στη χώρα μας θα προβληθεί με τον τίτλο «House of Fame» αφού είναι σαφές ότι στο κανάλι του Φαλήρου θέλουν να… θυμίσουν, αλλά και να… κάψουν… άλλο παρόμοιου τίτλου ριάλιτι, δηλαδή το «Fame Story»που μελετούν σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

Η απόφαση του ΣΚΑΪ να δημοσιοποιήσει τρέιλερ συμμετοχών έχει σαφώς να κάνει με το… θολό τοπίο που επικρατεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και αν τελικά καταφέρει το Survivor να περάσει στο στάδιο παραγωγής ή όχι. Επειδή κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει τους επόμενους μήνες, στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισαν να συγκεντρώσουν συμμετοχές για το τραγουδιστικό ριάλιτι , αφού έτσι κι αλλιώς έχουν το «σπίτι» του Big Brother που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εγκλεισμό των διαγωνιζόμενων τραγουδιστών.

Έτσι λοιπόν, ανάλογα με τις εξελίξεις και τα μέτρα για τον κορονοϊό θα εξαρτηθεί πώς… και τι θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ στις αρχές του καινούργιου χρόνου, προγραμματίζοντας είτε το τραγουδιστικό ριάλιτι… είτε το ριάλιτι επιβίωσης… και τι από τα δύο θα βγει λίγο μετά το Πάσχα…!

Όσοι πάντως πιστεύουν ότι έχουν ταλέντο στο τραγούδι και είναι πρόθυμοι να κλειστούν στην «Ακαδημία» για να διαγωνιστούν στο «House of Fame» του ΣΚΑΪ δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις