Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το νέο απόκτημα του MEGA

Το νέο απόκτημα του MEGA

Είναι γνωστό ότι αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το καινούργιο τηλεοπτικό κανάλι που θα εκπέμψει πανελλαδικά θα είναι με το γνωστό λογότυπο του MEGA.

Στο MEGA λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μερικές από τις πιο αγαπημένες ελληνικές σειρές που πρόβαλε το κανάλι της Μεσογείων, αλλά όχι μόνο αφού στο πρόγραμμά του, εκτός από τις ενημερωτικές και infotainment εκπομπές θα υπάρχουν και ξένες ταινίες και σειρές!

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου το MEGA απέκτησε μία σειρά που… κάνει θραύση αλλά και που διεκδίκησαν κι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί. Ο λόγος για τη σειρά «The New Pope» με πρωταγωνιστές τους Τζουντ Λο, Τζον Μάλκοβιτς, Σίλβιο Ορλάντο, Σεσίλ Ντε Φρανς, Λουντιβίν Σανιέ, Χαβιέρ Καμάρα και πολλούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς.

Άλλωστε ο… προκάτοχος του MEGA, το ONE, που μετά την απόκτηση της έκτης άδειας εκπέμπει διαδικτυακά και μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες έχει προβάλει το πρώτο μέρος της σειράς, το «Young Pope» κάτι που αναμένεται να προβάλει και το MEGA μόλις ξεκινήσει επίσημα τη μετάδοση.

Έτσι οι τηλεθεατές θα μπορέσουν να απολαύσουν και τους δύο κύκλους ενώ μαθαίνω πως στον καινούργιο σταθμό έχουν βάλει στο… μάτι και άλλες γνωστές και πετυχημένες ξένες σειρές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις