Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το νέο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη

Το νέο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη

Εντάξει… ότι είναι ταλαντούχος είναι περιττό να το αναφέρω αφού τόσο ως σεναριογράφος όσο και ως παρουσιαστής έχει κερδίσει δικαιολογημένα την αγάπη των τηλεθεατών.

Η επόμενη είδηση, ή μάλλον η ανακοίνωση λοιπόν είναι λογικό να κάνει πολλούς να χαρούν. Ενώ λοιπόν υπάρχει έντονη φημολογία πως ετοιμάζει σειρά για την επόμενη σεζόν στον  ΣΚΑΪ η ανακοίνωση ήρθε από τις «Θεατρικές Σκηνές» με την οποία «με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Καπουτζίδη για τη θεατρική σεζόν 2019-2020.

Ο αγαπημένος δημιουργός, μετά τη σαρωτική επιτυχία όλων των τηλεοπτικών εγχειρημάτων του, θα γράψει και θα σκηνοθετήσει το πρώτο του θεατρικό έργο  στο Θέατρο ΉΒΗ.

Πρόκειται για μία σύγχρονη, φρέσκια  κωμωδία με ανατροπές και συγκίνηση. Πόσα εμπόδια μπορεί να αντέξει ένας αληθινός έρωτας στην Ελλάδα του 2019; Η συνέχεια επί σκηνής».

Έτσι το ερχόμενο Φθινόπωρο στο Θέατρο ΗΒΗ οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν το καινούργιο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη και ας ελπίσουμε πως την ίδια περίοδο θα υπάρχει και κάποια τηλεοπτική σειρά που θα φέρει την υπογραφή του…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις