Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το νέο κανάλι για τα OSCARS

Το νέο κανάλι για τα OSCARS

Στην COSMOTE TV ετοιμάζονται για μία ακόμα χρονιά να στρώσουν το κόκκινο χαλί για να βρεθούν αποκλειστικά οι συνδρομητές στην 94η τελετή απονομής των OSCARS.

Η COSMOTE TV θα δώσει πάλι το παρών στα OSCARS, μεταδίδοντας ζωντανά και αποκλειστικά όσα γίνουν, ξεκινώντας από την άφιξη των καλεσμένων στο κόκκινο χαλί μέχρι τις βραβεύσεις των ταινιών, των συντελεστών και των ερμηνειών που ξεχώρισαν, τη χρονιά που πέρασε.

Από σήμερα όμως, 1η Μαρτίου στο μπουκέτο της πλατφόρμας υπάρχει και το νέο pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS, που θα προβάλλει για έναν ολόκληρο μήνα 92 συνολικά  ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.  

Ξεκινώντας καθημερινά από τις 18.00 το COSMOTE CINEMA OSCARS θα προβάλλει 3 ταινίες back-2-back με το πρόγραμμά του να περιλαμβάνει:

  • Μερικούς από τους περσινούς νικητές
  • Νικητές κι υποψήφιους των τελευταίων χρόνων
  • Διαχρονικά οσκαρικά διαμάντια
  • Ταινίες που άφησαν το στίγμα τους στα 90’s και 00’s

Από σήμερα λοιπόν οι συνδρομητές της COSMOTE TV ξεκινούν να ζουν σε οσκαρικούς ρυθμούς, περιμένοντας τη Δευτέρα 28 Μαρτίου να παρακολουθήσουν αποκλειστικά και σε απευθείας μετάδοση την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις