Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το νέο πρόσωπο της ΕΡΤ2

Το νέο πρόσωπο της ΕΡΤ2

Νέα εικόνα για το δεύτερο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης με αρκετές καινούργιες εκπομπές και πολλά νέα πρόσωπα στο δυναμικό του. Με τη φράση «Η ΕΡΤ2 πιο ζωντανή από ποτέ» οι ιθύνοντες της ΕΡΤ2 παρουσίασαν πριν από λίγο σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου το  νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ2 για την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022.

Για το σχεδιασμό μίλησαν ο γενικός διευθυντής Προγράμματος της ΕΡΤ1, Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου, η γενική διευθύντρια Marketing, Κωνσταντίνα Κουτρούλη, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Προγράμματος Κωνσταντίνος Μπουρούνης και η διευθύντρια Προγράμματος Τζένη Βαφάκου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Το κανάλι της ΕΡΤ για το πιο απαιτητικό κοινό, που πάντοτε υπήρξε αγωγός πολιτισμού και ποιοτικής ψυχαγωγίας, έρχεται, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με πολλές νέες εκπομπές και με πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα, που έχει σκοπό να παρουσιάσει μια πολύ σύγχρονη και εξωστρεφή εικόνα. Νέα εικόνα για την ΕΡΤ2 σημαίνει 10 νέες εκπομπές και 15 νέα πρόσωπα, καθημερινό ζωντανό infotainment και πλήρως ανανεωμένη μουσική εβδομαδιαία εκπομπή για το λαϊκό τραγούδι».

Μερικά από τα νέα πρόσωπα της ΕΡΤ2 είναι η Δάφνη Καραβοκύρη, η Τζένη Μελιτά, η Ξένια Ντάνια, ο Σπύρος Μαργαρίτης, η Ήρα Κατσούδα, ο Γιάννης Κορφιάτης, ο Ανδρέας Λαγός, ο Γιώργος Μουχταρίδης, ο Κρίτωνας Πουλής, η Μαριάννα Σκυλακάκη, η Μαρία Γιαννιού, η Στέλλα Κάσδαγλη και ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Τη στροφή της ΕΡΤ2 προς πιο νεανικά και εναλλακτικά κοινά καθορίζουν οι νέες εκπομπές «Van Life», «Sing the spot», «Το Δίκτυο», «Μικρά βιβλία, μεγάλες ιδέες», «Ιστορίες όμορφης ζωής», «Ρορ Hellas», «Επικίνδυνες», «300+2», «Μια εικόνα, χίλιες σκέψεις» τόσο με τη θεματολογία τους όσο και με τους παρουσιαστές, αλλά και τον τρόπο κινηματογράφησης.

Μια πολύ σημαντική προσθήκη στο νέο της πρόγραμμα αποτελεί το νέο καθημερινό μαγκαζίνο «Κυψέλη», με τις Δάφνη Καραβοκύρη, Τζένη Μελιτά και Ξένια Ντάνια να παρουσιάζουν θέματα για τις τάσεις στην κοινωνία, στην τεχνολογία, στην ευζωία, στις τέχνες, στον πολιτισμό και στην καθημερινότητα με ένα πιο εναλλακτικό και εξωστρεφή τρόπο. Η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά στις 9 το πρωί και σε επανάληψη μέσα στην ημέρα , με σκοπό να ενημερώσει μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα του κοινού για ό,τι συμβαίνει στην πόλη, στη χώρα μας και στον κόσμο, αποτελώντας με κάποιο τρόπο ένα οπτικοποιημένο free press.

Επίσης, επιστρέφουν με νέα επεισόδια οι εκπομπές «Art Week», «Η ζωή είναι στιγμές», «Στα άκρα», «Κλεινόν άστυ», «ΜΑΜΑ-ΔΕΣ», «Πλάνα με ουρά», «Μονόγραμμα», «Η εποχή των εικόνων», «Το μαγικό των ανθρώπων».Και, φυσικά, η ΕΡΤ2 θα συνεχίσει να αποτελεί και τη στέγη της Formula 1, που έχει πολύ μεγάλο κοινό στην Ελλάδα.

Τέλος, η διοίκηση της ΕΡΤ2 καλωσόρισε στην οικογένειά της τον σπουδαίο μαέστρο του λαϊκού τραγουδιού Χρήστο Νικολόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται πλέον στην ανανεωμένη εκπομπή «Η αυλή των χρωμάτων», που κάνει πρεμιέρα τις  επόμενες εβδομάδες, παρουσιάζοντας κάθε Σάββατο βράδυ με την Αθηνά Καμπάκογλου και τον Κώστα Μπαλαχούτη μοναδικά αφιερώματα στο λαϊκό τραγούδι.

Ανανεωμένο σκηνικό και 10μελής ορχήστρα υπόσχονται σπουδαίες βραδιές για τον Χιώτη, τον Ζαμπέτα, τις γυναίκες-θρύλους του λαϊκού τραγουδιού, τα τραγούδια της ξενιτιάς και άλλα αφιερώματα.Με ένα αρκετά γεμάτο λοιπόν πρόγραμμα η ΕΡΤ2 αποσκοπεί οι εκπομπές της να κερδίσουν μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, αλλά είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι πράγματι η ΕΡΤ2 φαίνεται να γίνεται… πιο ζωντανή από ποτέ…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις