Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το νέο talent show για ράπερ – Ο ρόλος του Light

Το νέο talent show για ράπερ – Ο ρόλος του Light
NDP PHOTO

Στο τραπέζι της προετοιμασίας με σκοπό μάλιστα να περάσει σύντομα στο στάδιο της παραγωγής, βρίσκεται ένα πρωτότυπο για το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο talent show, καθώς στο επίκεντρό του θα βρίσκονται καλλιτέχνες της ραπ μουσικής σκηνής.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια η ραπ γνωρίζει άνθιση στην εγχώρια μουσική σκηνή με πολλούς νέους όχι μόνο να ακούν, αλλά και να δημιουργούν δικά τους κομμάτια. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ετοιμάζεται ένα talent show που θα δώσει «βήμα» σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμαστούν ώστε να αποδείξουν ότι μπορούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη ραπ σκηνή.

Βασικό ρόλο και λόγο σε αυτό θα έχει ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της ραπ μουσικής σκηνής, ο Light, που μαζί με άλλους ράπερ θα είναι στην κριτική επιτροπή του talent show. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχει ήδη γίνει επαφή του καλλιτέχνη με στελέχη του ΟΡΕΝ με σκοπό το talent show για ράπερ να προβληθεί την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν. Στο πρώτο στάδιο θα κριθούν μέσα από auditions τα πρόσωπα που θα κερδίσουν το εισιτήριο για το talent show.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν τις επόμενες ημέρες, οπότε αν όλα εξελιχθούν θετικά, τότε σύντομα θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το ΟΡΕΝ τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι πιστεύουν ότι έχουν ταλέντο στη ραπ μουσική διεκδικώντας μία θέση στο νέο talent show και στη συνέχεια μία θέση στη ραπ μουσική σκηνή…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις