Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το Nomads σπάει τους κανόνες – Τι ανατροπές ετοιμάζουν

Το Nomads σπάει τους κανόνες – Τι ανατροπές ετοιμάζουν

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο… αλλά έχοντας διορθώσει αρκετά από τα λάθη του πρώτου κύκλου του. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν στελέχη του ΑΝΤ1 και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην τους πιστέψουμε μέχρι να το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι! Κι όπως φαίνεται αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα…!

Όπως πρώτα σας είχαμε αναφέρει από το Newsit ο σταθμός του Αμαρουσίου θα βγάλει στην αρχή της σεζόν καινούργιο κύκλο του «Nomads» αλλάζοντας όμως πολλά, από τον παρουσιαστή και τη χώρα που θα γυριστεί μέχρι και τα… στερεότυπα των ομάδων! Τι εννοώ; Κατ’ αρχάς ότι αντί να ταξιδέψει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στις Φιλιππίνες θα ταξιδέψουν ο Σάββας Πούμπουρας και ο Γιώργος Λέντζας στη Μαδαγασκάρη, με προκαθορισμένο ρόλο ο καθένας.

Έτσι παρουσιαστής θα είναι ο Πούμπουρας ενώ ο Λέντζας θα είναι περισσότερο επί της αθλητικής περιγραφής τόσο για τους κανόνες όσο και για τα αγωνίσματα με τον Σάββα να σχολιάζει όπου και όταν χρειάζεται, αλλά να έχει τον κύριο λόγο σε όσα γίνονται πριν και μετά την αρένα.

Μία ακόμα από τις βασικές αλλαγές είναι ότι την τέταρτη μέρα της βδομάδας η αποχώρηση του διαγωνιζόμενου θα γίνεται live από τη Μαδαγασκάρη αφού οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν εκείνη την ώρα και μάλιστα χωρίς να ξοδεύουν τα ευρώ τους, αφού θα ψηφίζουν μέσα από ειδικά σχεδιασμένο application.

Αυτές είναι μερικές από τις βασικές αλλαγές, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν να «σπάσουν» τους κανόνες και το… κλισέ «διασήμων» και… απλών αγωνιστών και η κάθε ομάδα να αποτελείται και από… επώνυμους αλλά και από «μαχητές». Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν… πονοκεφαλιάσει γιατί μετά από τα κάστινγκ θέλουν να βγάλουν εισιτήρια για τη Μαδαγασκάρη σε αρκετές… δεκάδες υποψηφίων, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει αφού πρέπει να είναι περίπου είκοσι διαγωνιζόμενοι.

Λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη ότι υπάρχουν και ορισμένοι celebrities που όντως θα είναι έκπληξη και… ανατροπή αν αποδεχτούν την πρόσκληση να λάβουν μέρος, τότε δικαιολογημένα στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν λόγο να πονοκεφαλιάζουν… αλλά και να αισιοδοξούν για το αποτέλεσμα! 

Σε λίγες ημέρες πάντως Σάββας Πούμπουρας και Γιώργος Λέντζας αναχωρούν για Μαδαγασκάρη όπου θα κάνουν το τρέιλερ, ενώ μάλιστα είναι προγραμματισμένο πριν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το ριάλιτι περιπέτειας να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα για το «Nomads» που θα γυριστεί για ρουμάνικο τηλεοπτικό σταθμό ώστε να μπουν στο… mood του ριάλιτι περιπέτειας!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις