Δευτέρα, 18 Μαρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το OPEN είχε γενέθλια αλλά (δικαιολογημένα) δεν γιορτάζει

Το OPEN είχε γενέθλια αλλά (δικαιολογημένα) δεν γιορτάζει

Έκλεισε έναν χρόνο στον αέρα και λογικά θα έπρεπε να το γιόρταζαν στο κανάλι της Παιανίας. Η πορεία του όμως τον πρώτο του χρόνο στους πίνακες τηλεθέασης δεν αφήνει περιθώρια για γιορτές…!

Ήταν 24 Οκτωβρίου 2018 όταν το OPEN έκανε επίσημα την παρουσία του στο τηλεοπτικό τοπίο υποσχόμενο ότι θα βάλει τους τηλεθεατές… beyond tv. Τελικά το μόνο που φαίνεται πως κατάφερε στον έναν χρόνο «ζωής» του είναι να κρατήσει beyond της συχνότητάς του τους τηλεθεατές αφού οι επιλογές της διοίκησης, πολλές δικαιολογημένα ενώ κάποιες άλλες άδικα, δεν τους κέρδισαν!

Και επειδή το… ταμείο λέει πάντα την αλήθεια, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen το OPEN στον έναν χρόνο λειτουργίας του, δηλαδή από τον Οκτώβριο του 2018 έως και τον Σεπτέμβριο του 2019 σημείωσε 7,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 8% στο δυναμικό κοινό. Αντίστοιχα ο προκάτοχός του στη συχνότητα, το EPSILON, το αμέσως προηγούμενο διάστημα, δηλαδή από τον Οκτώβριο του 2017 έως και τον Σεπτέμβριο του 2018 είχε σημειώσει 7,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 5,4% στο δυναμικό κοινό.

Αναμενόμενο λοιπόν που το τελευταίο διάστημα στο OPEN… τράβηξαν χειρόφρενο προσπαθώντας να διορθώσουν λάθη του παρελθόντος και να επανεξετάσουν τα επόμενα βήματά τους μπας και του χρόνου ανοίξουν και καμία… περτικαλάδα…!

Και όπως μαθαίνω… ετοιμάζουν πολλά…!

Πάντως τα live του X Factor και ιδιαίτερα λόγω της Δέσποινας Βανδή που αποδεικνύεται πολύ καλή παρουσιάστρια είναι από τα προγράμματα του σταθμού που αξίζουν να συντονιστείς σε αυτό…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις