Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το πήραν και το κρατάνε στο ράφι

Το πήραν και το κρατάνε στο ράφι

Είναι το καινούργιο απόκτημα του ΑΝΤ1 και πρόκειται για fresh πρόγραμμα διεθνώς καθώς έκανε την εμφάνισή του σε τηλεοπτικό τοπίο μόλις την προηγούμενη σεζόν.

Βέβαια με τόσα αντίστοιχα που έχουν βγει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο μπορεί στο κανάλι του Αμαρουσίου να το απέκτησαν… αλλά προς το παρόν το έχουν στο ράφι μέχρι να αποφασίσουν αν τελικά το βγάλουν τη φετινή σεζόν ή το βάλουν στο «ψυγείο» και το βγάλουν στις αρχές της επόμενης.

Ο λόγος για το «The Four» που είναι μουσικό talent show.

Ναι, καλά διαβάσετε! Ένα ακόμα talent show με πρωτότυπη διαγωνιστική διαδικασία επιλογής μεν, αλλά η ουσία είναι η ίδια: ότι αναζητά τραγουδιστές. Ε, πόσους τραγουδιστές να βγάλουμε πια; Και οκ… τους βγάζουν…! Πού θα τους πάνε μετά που η εγχώρια μουσική βιομηχανία δεν είναι και στα πολύ πάνω της; Εντάξει… ας μην το κάνουμε θέμα, αφού άλλωστε και στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχουν αποφασίσει αν θα το βγάλουν τη φετινή σεζόν ή θα το κρατήσουν για την επόμενη. Άλλωστε… μετράτε: Voice που ακυρώνει γυρίσματα οντισιόν λόγω έλλειψης σοβαρών συμμετοχών, La Banda που… διεύρυνε το απαιτούμενο εύρος ηλικίας μπας και βρεθούν διαγωνιζόμενοι και X Factor που κινδυνεύει να φάει X λόγω έλλειψης διαγωνιζομένων, ενώ δεν υπολογίζουμε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που… ελλείψει άλλων, όλο και κάποιο… τραγουδιστικό ταλέντο χρησιμοποιούν! Κι αυτά… this year οπότε λογικό να λέτε «νισάφι μάνα μ’ με τόσα talent shows» και τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα στο κανάλι του Αμαρουσίου να μην έχουν αποφασίσει οριστικά τι θα κάνουν με το νέο απόκτημά τους. Βέβαια όπως ανέφερα το «The Four» είναι πρωτότυπο ως προς τη διαδικασία και για αυτό και στον ΑΝΤ1 θα αποφασίσουν μέσα στον επόμενο μήνα αν θα το βγάλουν αυτή τη σεζόν ή θα το βάλουν στο «ψυγείο» για next year σκεπτόμενοι κιόλας πως αυτό το… τέσσερα δεν είναι και ό,τι πιο…. γουρλίδικο αυτή την περίοδο για το σταθμό…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις