Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το Σόι σου: σήμερα οι τίτλοι τέλους

Το Σόι σου: σήμερα οι τίτλοι τέλους

Κράτησε καλή… πολύ καλή… πάρα πολύ καλή παρέα στους τηλεθεατές για πέντε σεζόν. Απόψε όμως θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους, αφού τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν να μην συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι έρχονται λοιπόν απόψε με το τελευταίο επεισόδιο της πετυχημένης σειράς και σύμφωνα με το σενάριο που έχουν γράψει οι Νίκος Μήτσας και Δήμητρα Τσόλκα «οι μέρες έχουν περάσει και η καθημερινότητα όλων έχει αλλάξει εντελώς. Ο Σάββας, η Λυδία και τα παιδιά ζουν πλέον στη Θεσσαλονίκη. Η κουζίνα της Χαρούλας είναι άδεια από φαγητά, αφού η Όλγα μαγειρεύει πια στο σπίτι της, η Μπέλα τρώει στου Τάκη και ο Διονύσης με την Αλίνα είναι μακριά για να πηγαίνουν εκεί να τρώνε. Οι Τριαντάφυλλοι πενθούν, με ρέκβιεμ και μαύρα μακαρόνια, χωρίς να βλέπουν συχνά τους «Ζουζουνέλ» που προσπαθούν να βάλουν σ’ ένα πρόγραμμα τον ύπνο του Σπυράκου. Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι, λοιπόν, μας αποχαιρετούν θλιμμένοι; Η απάντηση, στο τελευταίο ερώτημα που θα μας θέσουν τα σόγια, θα είναι πάλι γεμάτη γέλιο, φασαρία και συγκίνηση όπως τόσα χρόνια τώρα…»!

Η σκηνοθεσία είναι του Σταμάτη Πατρώνη ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Αντώνης Αγγελόπουλος.

Απόψε, στις 21:00, από τη συχνότητα του ALPHA οι Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γωγώ Καρτσάνα θα χαρίσουν -για τελευταία φορά ως το «Σόι σου»- στους τηλεθεατές ένα ευχάριστο επεισόδιο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις