Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Βινύλιο» έχει Μαστ!

Το «Βινύλιο» έχει Μαστ!

Είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζει (και) από τηλεόραση έχοντας «τρέξει» εκατοντάδες ώρες στο τηλεοπτικό τοπίο μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, στήνοντας τηλεοπτικούς σταθμούς και προγράμματα.

Απόψε το βράδυ ο Νίκος Μαστοράκης, ο «Μαστ» όπως τον λένε πολλοί, είναι καλεσμένος στο «Βινύλιο» και σίγουρα είναι… must για τους τηλεθεατές που θέλουν να θυμηθούν αλλά και να μάθουν πολλά που έχουν συμβεί μπροστά… αλλά και πίσω από τις κάμερες, καθώς είναι γνωστό ότι ο Μαστοράκης… τα λέει πάντα, χωρίς φόβο αλλά με πάθος!

Όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου από τον ΣΚΑΪ

Μία προσωπικότητα της βιομηχανίας του θεάματος υποδέχεται ο Αντώνης Κανάκης, σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου, στο «Βινύλιο».

Ο δημοσιογράφος, σκηνοθέτης, παραγωγός, Νίκος Μαστοράκης, ένας άνθρωπος ταυτισμένος με την ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και όχι μόνο, έρχεται κατευθείαν απ’ το Los Angeles στο studio του «Βινυλίου», με τις βαλίτσες του γεμάτες από σπάνιο υλικό και αναμνήσεις.

Απ’ την Τζάκι Κένεντι και τον Ωνάση, μέχρι το Αυτή είναι η Ζωή σου, από το Bingo μέχρι το Aργά, από την Απαγωγή του στρατηγού Κράιπε μέχρι τα Καλλιστεία, από τους Forminx και τους Rolling Stones μέχρι την καθοριστική συμβολή στο ξεκίνημα του ΑΝΤ1 και του Star Channel, ο Νίκος Μαστοράκης θα μοιραστεί μαζί μας θησαυρούς απ’ το αρχείο του, ασπρόμαυρες αλλά και έγχρωμες εικόνες και ιστορίες».

Απόψε λοιπόν το «Βινύλιο», στις 00.15, στον ΣΚΑΪ είναι must με τον Μαστ…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις