Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βασίλης Χιώτης: Η δήλωση για τον Κασσελάκη επιτάχυνε το «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ 100,3 – Το παρασκήνιο

Βασίλης Χιώτης: Η δήλωση για τον Κασσελάκη επιτάχυνε το «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ 100,3 – Το παρασκήνιο

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου» με τον ΣΚΑΪ, τουλάχιστον για τους άμεσα εμπλεκόμενους, επιταχύνθηκε μετά το ομοφοβικό σχόλιο του Βασίλη Χιώτη για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Το σίγουρο είναι ότι ο Βασίλης Χιώτης, λίγες μέρες μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα όσα είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη, απομακρύνθηκε -ανεπίσημα προς το παρόν!- από τη θέση του διευθυντή του ΣΚΑΪ 100,3, αλλά χωρίς να έχει ακόμα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει τη συνεργασία του τόσο με τον ραδιοφωνικό σταθμό, όσο και με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο καλοκαίρι και ενόψει της νέας ραδιοτηλεοπτικής σεζόν, ο Βασίλης Χιώτης πρότεινε στη διοίκηση του ΣΚΑΪ αλλαγές που ήθελε να κάνει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100,3, επιθυμώντας να ενισχύσει το πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού και με νέα πρόσωπα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση λίγο πριν την έναρξη της σεζόν απάντησε αρνητικά στις προτεινόμενες αλλαγές, κρίνοντας υψηλό το κόστος τους, απόφαση που επέφερε στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων το «διαζύγιο» για τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού.

Ωστόσο η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, του Ομίλου ΣΚΑΪ και του Βασίλη Χιώτη, ήταν να μην υπάρξουν ανακοινώσεις και επίσημα αλλαγή στη διεύθυνση του ΣΚΑΪ 100,3, έως ότου να διευκρινιστεί το υπόλοιπο πλαίσιο συνεργασίας, δηλαδή αν ο δημοσιογράφος συνεχίζει την εκπομπή του στο ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά και το σχολιασμό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο το ομοφοβικό σχόλιό του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων στα social media, αλλά και στελεχών του ΣΚΑΪ που έκριναν ότι πρέπει να επιταχυνθεί η διαδικασία του «διαζυγίου» από τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ 100,3.

Αξίζει δε να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στελέχη του ΣΚΑΪ έχουν δυσαρεστηθεί έντονα με τη στάση του δημοσιογράφου, τονίζοντας πως μετά το «φάουλ», όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος ο Βασίλης Χιώτης δεν υπήρξε η λέξη «συγγνώμη», υποστηρίζοντας πως πρέπει να ολοκληρωθεί και η συνεργασία του με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες καθορίζοντας το πλαίσιο συνεργασίας ή οριστικού «διαζυγίου» με τον Όμιλο ΣΚΑΪ, αν και οι καλά γνωρίζοντες εκτιμούν ότι θα του προταθεί να συνεχιστεί η εκπομπή του στο ραδιοφωνικό σταθμό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις