Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βάζουν μπροστά τις μηχανές

Βάζουν μπροστά τις μηχανές

Έστω και καθυστερημένα στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να μην σηκώσουν λευκή σημαία και ετοιμάζουν το σχέδιο αντεπίθεσης.

Η αλήθεια είναι ότι ανατρέχοντας στην… ιστορία του ΑΝΤ1 παρατηρούμε ότι αρκετές φορές που βρισκόταν στις πρώτες επιλογές των τηλεθεατών έκανε ένα μπαμ… και διέλυε το πρόγραμμά του!

Έτσι και τη φετινή σεζόν που αν και στο τέλος της περυσινής χρονιάς βρισκόταν στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης το «πάγωμα» που έκαναν στο πρόγραμμά τους το πλήρωσαν για ακόμα μία φορά με το σταθμό να μην βρίσκεται πλέον στις πρώτες επιλογές των τηλεθεατών αλλά να σημειώνει ιδιαίτερα χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Όπως όμως έχω αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit τον Μάιο το κανάλι του Αμαρουσίου… επανακάμπτει ελπίζοντας ότι θα… επιστρέψουν κι οι τηλεθεατές.

Πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμά του στο prime time;

Από Δευτέρα έως και Τετάρτη, από τις 9 έως τις 11 το βράδυ θα προβάλλεται το καινούργιο dating show το «Game of Love», δίνοντας πάσα στη σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» που με τη σειρά τους θα παραδίδουν σκυτάλη στη θεσσαλονικιώτικη παρέα που θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές με τη «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο»!

Κάθε Πέμπτη, από τις 9 έως τις 11 το βράδυ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα κάνει παιχνίδι με το «The Wall» και στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης θα ταξιδεύει με το «Celebrity Travel» τους τηλεθεατές σε μακρινούς προορισμούς παρέα με τους celebrities φίλους του. Τις Παρασκευές το «Dancing with the stars» θα δίνει τη δική του «μάχη» ενώ κάθε Σάββατο οι τηλεθεατές θα απολαμβάνουν τη συντροφιά των «Δέκα μικρών Μήτσων» του Λάκη Λαζόπουλου και στη συνέχεια το «Celebrity Game Night» με τον Θοδωρή Αθερίδη και τις Κυριακές ο Έκτορας Μποτρίνι θα ανοίγει τη «Hells Kitchen» του.

Το… ξεπάγωμα στο πρόγραμμα του prime time αναμένεται να εφαρμοστεί από τη Δευτέρα 7 Μαΐου και τα στελέχη του Αμαρουσίου ελπίζουν ότι οι τηλεθεατές θα συντονιστούν πάλι στη συχνότητα του σταθμού που για ακόμα μία φορά στην… ιστορία του «έχυσε το γάλα» εντελώς ξαφνικά κι αναίτια…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις