Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βάζουν στον πάγο τον Ρουβά

Βάζουν στον πάγο τον Ρουβά

Αλλαγές… πολλές αλλαγές… πάρα πολλές αλλαγές στο κανάλι του Φαλήρου πιστεύοντας ότι με τις καινούργιες επιλογές θα καταφέρουν να ανεβάσουν τις πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Βέβαια και εκεί που το πάνε θα αντιμετωπίσουν… όχι, διορθώνω: αντιμετωπίζουν ήδη πολλές δυσκολίες καθώς δεν τους βγαίνουν όπως τα θέλουν και μάλλον θα μιλάμε και για μία ακόμα… μεγάλη αλλαγή. Προς το παρόν όμως τα κοψίματα… τρίτωσαν.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο ήταν στη σειρά «Room Service… πλιζ» του Αλέξανδρου Ρήγα που είδαν… ή μάλλον δεν είδαν στον ΣΚΑΪ τελειωμένο επεισόδιο οπότε αποφάσισαν να μην περιμένουν… το Πάσχα και έτσι έληξαν τη συνεργασία.

Το δεύτερο «κόψιμο» της φετινής σεζόν ήταν για τον «Αγρότη Μόνος Ψάχνει» που μετά την απόκτηση του «Big Brother» διαπίστωσαν ότι δεν χωρούν δύο ριάλιτι -real life τυπολογίας – στο πρόγραμμα και αποφάσισαν να το βάλουν στον «πάγο» για την επόμενη σεζόν.

Το τρίτο αφορά την εκπομπή «Idols» του Σάκη Ρουβά που την περιμένουμε… από πέρυσι… αλλά έως τώρα έχουν γυριστεί μόνο δύο επεισόδια, αφιερώματα στον Βλάση Μπονάτσο και τον Νίκο Κούρκουλο. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου αυτή η καθυστέρηση από πλευράς παραγωγής σε συνδυασμό με κάποιες… οικονομικές διαφωνίες φαίνεται ότι βάζουν και την καινούργια εκπομπή του Σάκη στον «πάγο». Βέβαια μετά το τέλος του «Voice» που ο τραγουδιστής θα έχει περισσότερο χρόνο μπορεί να κάνει γυρίσματα μπας και τελειώσει ένα ακόμα επεισόδιο. Κι ίσως… ίσως τότε με τρία επεισόδια στον ΣΚΑΪ να το επανεξετάσουν. Προς το παρόν όμως «Idols» δεν…! Εκτός αν δούμε την εκπομπή σε άλλη… τηλεοπτική συχνότητα… αφού η σεζόν αυτή θα φέρει αλλαγές… πολλές αλλαγές… πάρα πολλές αλλαγές… γενικότερα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις