Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βραβείο για το «Ράδιο Αρβύλα»

Βραβείο για το «Ράδιο Αρβύλα»

Έχει κερδίσει το μεγαλύτερο βραβείο, την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει… χώρος και για άλλα βραβεία.

Ο λόγος για τη «Ράδιο Αρβύλα», τη σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 που στη φετινή διοργάνωση του MediaMixx Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη απέσπασε το βραβείο «City Of Thessaloniki Award»,.

Να αναφέρουμε ότι το MEDIAMIXX FESTIVAL διοργανώνεται εδώ και 24 χρόνια σε χώρες των Βαλκανίων συγκεντρώνοντας επαγγελματίες από το χώρο των Μεσών Μαζικής Επικοινωνίας, της Δημοσιογραφίας και της Διαφήμισης, όπως στελέχη, παραγωγούς, ηθοποιούς, δημοσιογράφους, διαφημιστές, διαφημιζόμενους και άτομα που ασχολούνται με την επικοινωνία. Το συνέδριο φιλοξενήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη και η κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελούνταν από διεθνείς επαγγελματίες με εμπειρία δεκαετιών στα Μέσα Ενημέρωσης και την τηλεοπτική βιομηχανία ενώ τα φετινά βραβεία «Χρυσή Ομπρέλα» περιλάμβαναν περισσότερες από 50 παραγωγές από 18 χώρες. Οι κύριες κατηγορίες ήταν: Δράμα, Κωμωδία, Έγκλημα, Web, μορφή ψυχαγωγίας και οι υποκατηγορίες: Διευθυντής Φωτογραφίας, Κινηματογράφηση, Ήχου και Μουσικής Casting και Σενάρια.

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου λοιπόν με «Χρυσή Ομπρέλα» (Golden Umbrella TV Awards) βραβεύτηκε η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» του Αντώνη Κανάκη ενώ η διάκριση για τον ΑΝΤ1 ήταν διπλή καθώς και η κωμική σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» κέρδισε το βραβείο για την «Καλύτερη Κωμωδία».

Και ναι μεν η «Ράδιο Αρβύλα» θα επιστρέψει –ευτυχώς- στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά τα «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» -μάλλον… ευτυχώς έτσι όπως είχε εξελιχθεί- έχουν… χωρίσει από τους τηλεθεατές!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις