Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Αυτό το ρόλο θα ενσαρκώσει ο Τάσος Χαλκιάς

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Αυτό το ρόλο θα ενσαρκώσει ο Τάσος Χαλκιάς

Με γρήγορες αλλά προσεχτικές διαδικασίες η εταιρεία παραγωγής της σειράς “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” σε συνεννόηση με την ΕΡΤ βρήκαν το ιδανικό πρόσωπο για να συνεχιστεί το σίριαλ.

Να θυμίσουμε ότι στις αρχές της βδομάδας η διοίκηση της ΕΡΤ ανακοίνωσε την απόφασή της να μην μετέχει στα γυρίσματα της σειράς “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” «ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών», τονίζοντας πως «ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες».

Όπως μάλιστα αναφέραμε πρώτα στο newsit.gr απόφασή τους ήταν ο ήρωας που ενσάρκωνε ο γνωστός ηθοποιός να μην αντικατασταθεί αλλά να «κοπεί» ο ρόλος με το σενάριο να αναφέρει ότι έφυγε από το χωριό λόγω ξαφνικών προβλημάτων αφήνοντας ένα γράμμα που θα βοηθήσει στην εξέλιξη της ιστορίας.

Για το καινούργιο ήρωα λοιπόν, όπως είχα «προδώσει» στο προηγούμενο κείμενο «πρόκειται για μία πολύ καλή επιλογή, αφού είναι πολύ καλός και αγαπητός στο ευρύ κοινό… γνωρίζοντας όμως πολύ καλά και τη…. ζωή στην επαρχία…!». Ε, λοιπόν, είναι οριστικό ότι τον νέο «κάτοικο» του Πλάτανού  θα ενσαρκώσει ο Τάσος Χαλκιάς που τελευταία τον απολαύσαμε σε μία ακόμα πολύ καλή ερμηνεία του στις «Άγριες Μέλισσες». Μετά το Διαφάνι ο Τάσος Χαλκιάς θα είναι στον Πλάτανο και είναι σίγουρο πως θα προσφέρει πολλά στην κωμική σειρά που προβάλλεται καθημερινά από την ΕΡΤ1. Σύμφωνα με το σενάριο που υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου, Βιβή Νικολοπούλου, Μαντώ Αρβανίτη ο Τάσος Χαλκιάς θα ενσαρκώσει τον Μένιο, τον αδερφό του Παρασκευά, που όπως είπαμε έφυγε… άρον άρον από τον Πλάτανο! Έτσι η άφιξη του Μένιου στον Πλάτανο, όχι μόνο θα λύσει όλες τις απορίες της Φιλιώς σχετικά με τη φυγή του αδερφού του, του Παρασκευά, αλλά θα ταράξει και όλο τον Πλάτανο

Τα γυρίσματα με τον πολύ καλό ηθοποιό θα γίνουν την επόμενη βδομάδα και σε δύο περίπου βδομάδες οι τηλεθεατές της σειράς θα δουν τον καινούργιο ήρωα να φτάνει στον Πλάτανο… και να προκαλεί πολλές αλλαγές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις