Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Εξαγριωμένοι οι οπαδοί της Αργεντινής! Άγριο “κράξιμο” σε Σαμπάολι [vid]

Σαμπάολι

Καζάνι που… βράζει η ποδοσφαιρική Αργεντινή για την “τριάρα” από την Κροατία στο Μπουντιάλ 2018. Ο Χέρχε Σαμπάολι έχει παρουσιάσει μια τραγική ομάδα στου τουρνουά και η ήττα από την “χρβάτσκα” τον έβαλε για τα καλά στο στόχαστρο των οπαδών της.

Δεν βλέπεται! Μια ομάδα σκέτη… θλίψη! Η Αργεντινή του Σαμπάολι έχει απογοητεύσει τους οπαδούς της και κινδυνεύει με αποκλεισμό από τους “16” του Μουντιάλ 2018.

Οι φίλοι της “αλμπισελέστε” είναι έξαλλοι με τον προπονητή της ομάδας, αφού βλέπουν πως έχει δημιουργήσει ένα σύνολο δεν θυμίζει σε τίποτα με αυτό που όλος ο κόσμος θαύμαζε τα περασμένα χρόνια. Οι οπαδοί της Αργεντινής βλέπουν μια ασύνδετη ομάδα,  χωρίς πλάνο ανάπτυξης και με μεγάλα προβλήματα στην άμυνα και τον Σαμπάολι να κάνει τραγικές επιλογές.

Έτσι, η “έκρηξη” τους κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κροατία, ήταν κάτι το αναμενόμενο. “Σαμπάολι είσαι πουτ@@@ς γιος, πουτ@@@ η μάνα που σε γέννησε” φώναζαν εν χορώ οι εξαγριωμένοι οπαδοί της Αργεντινής.

https://twitter.com/timofallesen/status/1009905105104142338

https://twitter.com/TyCSports/status/1009886767644848128

Άξιο αναφοράς, πως ο 58χρονος τεχνικός αποχώρησε ταχύτατα με το σφύριγμα της λήξης, ενώ οι Αργεντίνοι στις εξέδρες τον έβριζαν. Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η Ole, κάποιοι από αυτούς ήταν έτοιμοι να του κάνουν “ντου”.

Πάντως, ο Σαμπάολι θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο της Αργεντινής, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το αποτέλεσμα κόντρα στην “χρβάτσκα”. “Ζητώ συγνώμη από τους οπαδούς μας. Ειδικά από αυτούς που έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να ταξιδέψουν στην Ρωσία και να δουν την Αργεντινή. Είμαι υπεύθυνος για αυτό το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη δουλειά που θα μπορούσα και πολύ απλά δεν βρήκα τον τρόπο για να τους δώσω αυτό που θα ήθελαν” ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις