Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: “Ξηλώνονται” οι Αργεντινοί για το ταξίδι στο Καζάν

Αργεντινή

Η πρόκριση της Αργεντινής στους “16” του Μουντιάλ 2018 -με τον τρόπο που ήρθε- έκανε χιλιάδες φίλους της “αλμπισελέστε” να κινητοποιηθεί για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με τη Γαλλία. Το… άθλημα όμως έγινε ξαφνικά ακριβό!

Έως και τα 100.000 δολάρια μπορεί να φτάσει το κόστος του ταξιδιού φιλάθλων από την Αργεντινή στο Καζάν, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αυριανή (30.06.2018) αναμέτρηση με την Γαλλία για τη φάση των “16”.

Μετά τη νίκη επί της Νιγηρίας δημιουργήθηκε πανικός, καθώς χιλιάδες Αργεντινοί προσπάθησαν να εξασφαλίσουν αεροπορικά εισιτήρια, να κλείσουν ξενοδοχεία και φυσικά να βρουν εισιτήριο του αγώνα.

Οι τιμές εκτοξεύθηκαν και οι λίγες θέσεις στις πτήσεις πωλούνταν σε εξωφρενικές τιμές, για ένα κουραστικό ταξίδι 14.000 χιλιομέτρων, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η Clarin.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια παρουσίασαν αύξηση έως 500% σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα των αναζητήσεων, ενώ ανάλογες είναι και οι αυξήσεις στα ξενοδοχεία. Μία ραγδαία αύξηση του κόστους της περιπέτειας, που μπορεί εύκολα να υπερβαίνει τα 100.000 δολάρια!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Mundial Τελευταίες ειδήσεις