Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Ώρα για τα νοκ-άουτ! Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββάτου (30/06)

Μουντιάλ 2018
ΑΠΕ

Τα… ψέματα τελείωσαν, όπως και οι όμιλοι. Ήρθε η ώρα για τη φάση των νοκ-άουτ αγώνων στο Μουντιάλ 2018. Δυο μεγάλες… μάχες κρύβει το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββάτου (30.06.2018).

Το Μουντιάλ του 2018 μπαίνει στην… τελική του ευθεία και η φάση των «16» ξεκινά με δυο μεγάλες αναμετρήσεις.

Ο… χορός των νοκ-άουτ αγώνων ξεκινά στην «Kazan Arena», εκεί όπου θα δούμε τη μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε Γαλλία και Αργεντινή.

Οι «τρικολόρ» είχαν μια… αθόρυβη παρουσία κατά τη διάρκεια των ομίλων. Η ομάδα του Ντεσάν δεν εντυπωσίασε, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση με δυο νίκες και μια «λευκή» ισοπαλία (πρώτη στον όμιλο της).

Απ’ την άλλη, η «αλμπισελέστε» είχε μια απογοητευτική παρουσία στη φάση των ομίλων, με τα ατού της να βρίσκονται σε κάκιστη κατάσταση. Παρόλα αυτά, η Αργεντινή κατάφερε να πάρει την τελευταία στιγμή την πρόκριση (2η στον όμιλο της) και να μας δώσει έτσι αυτό το «τεράστιο» ζευγάρι.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας (21:00, Fisht Olympic Stadium, Σότσι) θα έχουμε μια αναμέτρηση που στο άκουσμα της όλοι πιστεύουμε πως θα έχει πολύ δυνατές μονομαχίες.

Η Πορτογαλία του Ρονάλντο έφτασε μια… ανάσα από τον αποκλεισμό της από τη φάση των «16» του Μουντιάλ 2018, αλλά τελικά πήρε τη δεύτερη θέση στο γκρουπ κι έτσι θα συναντήσει την σκληροτράχηλη Ουρουγουάη, για ένα «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του τουρνουά.

Η ομάδα των Σουάρες και Καβάνι έκανε το απόλυτο στον πρώτο όμιλο και δείχνει ικανή να πετάξει από τη διοργάνωση την ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

Το πρόγραμμα της ημέρας και οι μεταδόσεις της ΕΡΤ 1

Γαλλία – Αργεντινή (30/06, 17:00, Kazan Arena, Καζάν)

Ουρουγουάη – Πορτογαλία (30/06, 21:00, Fisht Olympic Stadium, Σότσι)

Mundial Τελευταίες ειδήσεις