Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Παρέμβαση Πούτιν! Έδωσε εισιτήρια σε Αργεντινούς

Πούτιν

Η “περιπέτεια” δυο φίλων της Αργεντινής στο Μουντιάλ 2018 είχε αίσιο τέλος μετά την παρέμβαση του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι δυο φίλοι της Αργεντινής είχαν μπερδέψει την πόλη του Νόβγκοροντ, που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Μόσχας, δίπλα στην περιοχή της Αγίας Πετρούπολης, με εκείνη του Νίζνι-Νόβγκοροντ, μία από τις πόλεις που “φιλοξενούν” το Παγκόσμιο Κύπελλο και βρίσκεται ανατολικά της ρωσικής πρωτεύουσας.

Εκεί η Αργεντινή έδωσε τον αγώνα με την Κροατία, όπου και ηττήθηκε με σκορ 3-0. Οι δύο φίλαθλοι, ωστόσο, δεν είδαν το παιχνίδι, επειδή ήταν πάνω από 1000 χιλιόμετρα μακριά και εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε τρόπος να διορθωθεί το λάθος.

Οι φίλαθλοι όμως ήρθαν σε επαφή με την διοίκηση της πόλης του Νόβγκοροντ και στην συνέχεια ενημερώθηκε σχετικά ο ίδιος ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε εντολή να τους δοθούν δύο εισιτήρια για τον επόμενο αγώνα της Αργεντινής -με τη Νιγηρία- στην Αγία Πετρούπολη. Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Mundial Τελευταίες ειδήσεις